Oldal frissítése

VERSACE Eros EdP Set 210ml

32 390 Ft

VERSACE Eros EdP Set 210ml

A szerelem római istene, Eros biztosan minden nő szívét elnyeri. Ha erre a szuperképességre vágysz, akkor használd a VERSACE Eros EdP szettet, amely olyan illatos ködbe burkol, amelynek egyetlen nő sem tud ellenállni. A jellegzetes, aromás illat a különféle illatjegyek szokatlan kombinációját rejti, és teljesen elvarázsol. A kék üveget a Versace embléma, a titokzatos medúza díszíti, amely szintén egy mitológiai szimbólum, és kétségtelenül hozzátartozik ehhez a parfümhöz. Szerelem, szenvedély, vágy - erős érzelmek, amelyeket a Versace márkának sikerült egy egyedülálló parfüm üvegébe töltenie. Legyél te az a férfi, akinek egyetlen nő sem tud ellenállni a Versace parfümnek hála, amely a szerelem római istenéről, Erosról kapta a nevét.

A VERSACE Eros EdP Set legfontosabb jellemzői

  • Eau de Parfum férfiaknak
  • Egyedi illatkompozíció
  • Romantikus, aromás illata van
  • Alkalmas egész napos viseletre
  • 2012-ben került piacra

Egyedi illatjegyek olasz temperamentummal

A Versace eau de parfummal először az olasz citrom, a menta és az enyhén savanykás zöld alma frissítő jegyei árasztják el az embert. A szívben a tonkabab finom harmonikája lüktet, a geránium finom illatával, valamint az ambroxánnal, amely illata a finom pézsmára emlékeztet. Végül pedig az Eros parfüm az édes és meleg vanília, a puha moha, a cédrus és a vetiver ellenállhatatlan kombinációját tárja elénk.

Nyári és téli illatok egy kis mediterrán beütéssel

A Versace Eros különösen alkalmas a meleg nyári napokra. Az illatkompozíció könnyű és friss, így a forró napokon nem érezzük nehéznek. De melegebb jegyeinek köszönhetően az Eros télen is elkísérheti. Ez az eau de toilette alkalmas munkahelyre és különleges alkalmakra egyaránt. Biztos, hogy ragyogni fogsz vele az első randin, romantikus vacsorán vagy partin.

Fejjegy:menta, olasz citrom, zöld alma

Szívjegy:geránium, ambroxán, tonkabab

Alapjegy:vörösbor, cédrus, vanília, tölgymoha

A csomag tartalma:
EdP 100 ml
Tusfürdő gél 100 ml
EdP 10 ml

Összetétel

EdP:
ALCOHOL DENAT. (SD Alcohol 39-C. ), PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, COUMARIN, LINALOOL, ALFA-IZOMETIL-IONON, CITRAL, CITRONELLOL, GERANIOL, CINNAMAL, EUGENOL.

Tusfürdő gél:
(SD Alcohol 39-C.8 SODIUM LAURETH SULFATE, POLYSORBATE 2, (SD Alcohol 39-C.2 KOKAMIDOPROPIL-BETAIN, PEG-1 5-DISZTEARÁT, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, SODIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, BHT, DISODIUM EDTA, SODIUM BENZOATE, ALCOHOL DENAT.1 ALCOHOL DENAT.2 ALCOHOL DENAT.3 (SD Alcohol 39-C.0 ALCOHOL DENAT.0 CITRAL


Paraméterek

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Aromás
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 210 ml
Kód:  KPFV1012
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8011003879434

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10