Oldal frissítése

VERSACE Dylan Turquoise EdT Szett 80 ml

5 4 értékelés
16 290 Ft

VERSACE Dylan Turquoise EdT Szett 80 ml

A VERSACE Dylan Turquoise EdT ajándékcsomaggal garantáltan lenyűgözhetsz bárkit, aki elhalad majd melletted. Jellegzetes és felejthetetlen illata van. A VERSACE Dylan Turquoise EdT fő összetevője egy tipikus virágos keverék, amelyben megtalálhatóak a rózsa, a jázmin, valamint az ibolya jegyei. A kölni másodlagos, citrusos illatjegyét friss és kesernyés tónusok kísérik. Az illat összetevői közé tartozik még a cédrus, a pézsma és a clearwood is. Ez az Eau de Toilette különösen a nyári időszakban ideális viselet.

A VERSACE Dylan Turquoise EdT Set legfontosabb jellemzői

  • A VERSACE Dylan Turquoise EdT Set nők számára ideális
  • A Versace kölni eredetileg Olaszországból származik
  • Citrusos-fás illattal rendelkezik
  • Meleg időjáráshoz ideális
  • A VERSACE Dylan Turquoise EdT ajándékcsomag a szabadszellemű nők kedvence

A VERSACE Dylan Turquoise EdT Set jellemzői

A VERSACE Dylan Turquoise EdT női kölni a fő illatjegye a citrusra emlékeztet, amelyet egy lágy, fás illat követ. Nemcsak a forró nyári napokon frissít majd fel, hanem bármikor energiát adhat és felpezsdíti az érzékeid. A VERSACE Dylan Turquoise EdT a szabadszellemű nőkhöz illik.

VERSACE Dylan Turquoise EdT illat leírása

A VERSACE Dylan Turquoise EdT Eau de Toilette a citrom, a rózsabors és a mandarin jegyeivel már az elején elvarázsol. Az illat szívét a fekete ribizli, a jázmin, a guava és a frézia szokatlan kombinációja hatja át. A VERSACE Dylan Turquoise EdT illata végül a cédrusfa, a pézsma és a clearwood jegyeivel zárul.

A készlet tartalma:
VERSACE Dylan Turquoise EdT női kölni 30 ml
Testápoló 50 ml

Illat típusa:
Citrusos, fás

Fej:
Citrom, rózsabors, mandarin

Szív:
Fekete ribizli, jázmin, guava, frézia

Alap:
Cédrusfa, pézsma, Clearwood

Összetétel

Alkohol Denat. (Sd Alcohol 39-C), Parfüm (Fragrance), Benzyl Salicylate Limonene, Aqua (Water), Hydroxycitronellal, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Linalool, Cinnamyl Alcohol, Citral, Butil-metoxidibenzoil-metán,, Etilhexil, Szalicilát, Ánizs Alkohol.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 300 ml
Kód:  KPFA1140
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8011003870752

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15