Oldal frissítése

VERSACE Dylan Turquoise EdT 30 ml

5 11 értékelés
Változat
Űrtartalom
30 ml 50 ml 100 ml
15 490 Ft

VERSACE Dylan Turquoise EdT 30 ml

Ha imádod a kellemes női illatokat, akkor a legjobb ajánlatunk Neked a népszerű VERSACE eau de toilette. Az elbűvölő VERSACE női eau de toilette erősíti az önbizalmad a nap folyamán. A citrus illat tele van élettel, örömmel és energiával, felemelő hatású, serkenti a testet és az elmét. Jellegéből adódóan gyakran tavaszi és nyári viseletre ajánlott. A virágos jegyek meghódítják a férfiakat, a finom érintése a nőkhöz illik, a friss illat pedig mindenkit elvarázsol. Minden egyes virág a többi illat-összetevővel kombinálva kap meghatározó jelleget. Vetkőzd le a gátlásaidat a megkapó VERSACE eau de toilette-tel és hagyd, hogy az igazi éned átragyogjon.

Eau de Toilette VERSACE Dylan Turquoise EdT 30 ml ...

A népszerű VERSACE Dylan Turquoise EdT 30 ml fontosabb paraméterei

  • A megkapó VERSACE eau de Toilette zamatos női tónusokat tartalmaz
  • Tipikus illatfajtája a domináns virágos tónusok keveréke
  • A fő összetevő mellett meghatározó komponens a másodlagos, citrusos tónusok keveréke
  • Az eau de toilette illatösszetevői a kellemes cédrus és musk (pézsma)
  • Űrtartalma 30 ml
  • Alkalmazd ezt a megkapó illatot bármilyen alkalomból

A méltán híres VERSACE eau de toilette magával ragadó illattal rendelkezik

Élj át rendkívüli pillanatokat a hétköznapok során a népszerű VERSACE eau de toliette illatával. A hangsúlyos virágos elsődleges illatfajta és az esszenciális citrusos másodlagos illatfajta a nem tipikusan válogatott összetevőknek köszönhetően felhívják magukra a figyelmet. Miközben a visszafogott illat a hatalmába kerít Téged, olyan illatjegyek üde elegye, mint a zamatos cédrus és musk (pézsma), fokozza az átélt élmény erejét. Az üveg űrtartalma 30 ml. Az eau de toilette kiválóan megállja a helyét a hétköznapok során és hivatalos eseményeken egyaránt. Elkísérhet Téged az első randira, egy baráti partira vagy egy üzleti megbeszélésre.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Virágos
Illatösszetevők Cédrus, Musk (pézsma)

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml
Kód:  KPFC3284
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8011003858538

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10