Oldal frissítése

VERSACE Dylan Pour Femme Turquoise EdT Set 300ml

5 1 értékelés
29 990 Ft

VERSACE Dylan Pour Femme Turquoise EdT Set 300ml

A VERSACE ajándék szett, azaz a Dylan Pour Femme Turquoise EdTnemcsak karácsonyra nagyszerű választás. Tartalmazza az eau de toilette-t, a testápolót, a tusfürdőt és a női kézitáskát. A VERSACE Dylan Pour Femme Turquoise Eau de Toilette garantáltan magával ragad mindenkit, akivel találkozol. Jellegzetes és felejthetetlen illata van. A VERSACE Dylan Turquoise EdT tipikus virágos keverék, melynek fő összetevőia rózsa, a jázmin vagy akár az ibolya jellegzetes jegyei. Az eau de toilette-t citrus illattal is megörvendeztet, amelyet friss és kesernyés aroma kísér. Az illat összetevői közé tartozik még a cédrus, a pézsma és a clearwood is. Ez az Eau de Toilette különösen a nyári időszakban ideális viselet.

A VERSACE Dylan Pour Femme Turquoise EdT szett legfontosabb jellemzői

  • A VERSACE Dylan Turquoise EdT ajándék szett nőknek alkalmas
  • Tartalmazza az eau de toilette-t, a testápolót, a tusfürdőt és a női kézitáskát
  • Valódi Versace eau de toilette Olaszországból
  • Citrusos-fás illattal rendelkezik
  • Meleg időjáráshoz ideális
  • A VERSACE Dylan Turquoise EdT ajándékcsomag a szabadszellemű nők kedvence

A VERSACE Dylan Turquoise EdT citrusos hangulatba hoz téged

A VERSACE Dylan Turquoise EdT női eau de toilette nemcsak a forró nyári napokon frissít fel, hanem energiát ad és minden alkalommal felpezsdíti az érzékeit. Tökéletes a szabad szellemű nők számára. A VERSACE Eau de Toilette Dylan Turquoise EdT elvarázsol a citrom, a rózsaszín bors és a mandarin narancs jegyeivel. Az illat szívét a ribizlibimbó, a jázmin, a guava és frézia szokatlan kombinációja hatja át. A VERSACE Dylan Turquoise EdT illata végül a cédrusfa, a pézsma és a clearwood jegyeivel zárul.

A készlet tartalma:
VERSACE Dylan Pour Femme Turquoise EdT 100 ml
Testápoló 100 ml
Tusfürdő gél 100 ml
Női kézitáska

Az illat típusa:
citrusos, fás

Fejjegy:Citron, rózsaszín bors, mandarin

Szívjegy:Ribizli bimbó, jázmin, guava, frézia

Alapjegy:Cédrusfa, pézsma, Clearwood

Összetétel

WC-víz - ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), PARFUM (FRAGRANCE), BENZIL-SZALICILÁT, LIMONENE, AQUA (WATER), HYDROXYCITRONELLAL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, GERANIOL, LINALOOL, CINNAMYL ALCOHOL, CITRAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, ANISE ALKOHOL
Testápoló - AQUA (VÍZ), ALCOHOL DENAT., PROPANEDIOL, WC-víz - ALCOHOL DENAT.2 NÁTRIUM-POLIAKRILIL-DIMETIL-TURÁT, PHENOXYETHANOL, WC-víz - ALCOHOL DENAT.5 Zuhanyzselé - ALCOHOL DENAT.5 WC-víz - ALCOHOL DENAT.3 BHT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, Zuhanyzselé - ALCOHOL DENAT.4 Zuhanyzselé - ALCOHOL DENAT.2 Zuhanyzselé - ALCOHOL DENAT.6 Zuhanyzselé - ALCOHOL DENAT.7 WC-víz - ALCOHOL DENAT.8 Zuhanyzselé - ALCOHOL DENAT.8 SODIUM HYDROXIDE, CI 42090 (BLUE 1), CI 17200 (REV. 33).
Zuhanyzselé - ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), PARFUM (FRAGRANCE), BENZIL-SZALICILÁT, LIMONENE, AQUA (WATER), HYDROXYCITRONELLAL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, GERANIOL, LINALOOL, CINNAMYL ALCOHOL, CITRAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, ANISE ALKOHOL

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Citrusos
Illatösszetevők Cédrus, Citrusfélék, Frézia, Jázmin, Musk (pézsma), Bors
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 300 ml
Kód:  KPFV1013
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8011003876808

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15