Oldal frissítése

VERSACE Dylan Blue Pour Homme 2023 EdT Set 150 ml

5 1 értékelés
18 190 Ft

VERSACE Dylan Blue Pour Homme 2023 EdT Set 150 ml

Parfümök

A Pour Homme Dylan Blue kifejezetten az igazi férfiaknak készült, akik nem félnek és mindig tudják, mit kell tenniük. A férfias erő és a karizma már akkor látható, amikor a sötétkék, arany kupakkal és Versace pecséttel ellátott üvegre nézünk.
Alapvető információk
Illat típusa: Aromás
Rendeltetése:Férfiaknak
Egyéb illatjegyek:Bergamott, pézsma, tömjén, bors

FEJ

Fügelevél, calabriai bergamott, vizes jegyek, grapefruit

SZÍV

Fekete bors, papirusz, ibolyalevél, ambroxán, pacsuli

ALAP

Frankincense, sáfrány, pézsma, tonkabab

Versace Dylan Blue Pour Homme EdT fűszeres jegyekkel

A Versace márka egy újabb gyöngyszemmel rukkolt elő, ezúttal igazi férfiak számára. A finom, fűszeres és nagyon kifejező jegyek eredeti kombinációja ideális az erős, mégis érzékeny urak számára. Ezenkívül az arany pecséttel ellátott férfias palack ízléses kiegészítője lesz fürdőszobádnak.

A Versace Dylan Blue Pour Homme EdT legfontosabb jellemzői

  • Parfüm férfiak számára
  • Egyedi illatkompozíció
  • Jellegzetes aromás illata van
  • Alkalmas egész napos viseletre.
  • Bemutatva 2016-ban
  • A csomag tartalma: EdT 50 ml, tusfürdő 50 ml, borotválkozás utáni balzsam 50 ml.

Fás jegyek minden napra

A Versace Pour Homme Dylan Blue minden alkalomra. Ragyogni fogsz vele egy üzleti megbeszélésen vagy egy találkozón, de akkor is, amikor gyönyörű hölgyek szívét próbálod meghódítani. Az parfüm alkalmas mindennapi használatra. Biztos lehetsz benne, hogy nem fogod megunni sem te, sem pedig a környezeted.

Aromás illat egy csipetnyi borssal

A Versace parfümöt először a grapefruit és a bergamott frissítő illata árasztják el, melyeket hűvös vizes jegyek jellemeznek, és a füge enyhén fás jegyei egészítik ki. A szívet a bors, a papirusz és az ambroxán jellegzetes akkordjai dobogtatják meg, amelyeket könnyed ibolya lágyít. Végül a Pour Homme Dylan Blue felfedi a pézsma, a füstölő, a sáfrány és a finom tonkabab ellenállhatatlan kombinációját.

A Versace márkát egy mítosz övezi, amely világszerte híressé tette a nevét. Ez a mítosz a divat, a káprázatos szépség és az érzékiség világának ideálján alapul. A márka eredete 1978-ra nyúlik vissza, amikor Gianni Versace olasz divattervező megalapította és létrehozta a márkát. Tragikus halála után, 1997-ben a fiatalabbik húga, Donatella Versace lett a kreatív igazgató és a fő arc. A Versace portfólió olyan kollekciókat is magában foglal, mint a Venus és a Versace Home, valamint Versace szállodai koncepciókat világszerte. A Versace ismert a nagyon jellegzetes szimbólumairól, mint például a Medúza feje, a görög kulcs, a palota motívumok, a jellegzetes arany kiegészítők stb.

Összetétel

Alcohol denat. (sd alkohol 39-c), parfüm (illat), aqua (víz), linalool, etil-hexil-metoxicinnamát, cipők, metoxidibenzoil-metán, etil-hexil-szalicilát, limonene, coumarin, citronellol, alfa-lszometil-ionon, citral, geraniol és farnesol.


Paraméterek

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml
Kód:  KPFV1025
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8011003879359

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15