Oldal frissítése

VERSACE Crystal Noir EdT Set 295 ml

26 190 Ft

VERSACE Crystal Noir EdT Set 295 ml

A VERSACE Crystal Noir EdT egy racionális, mégis bohém, finoman édes és érzéki női illat. Olyan tulajdonságokat hordoz magában, amelyek minden nőben megvannak. Csak rajtad múlik, melyiket engeded a felszínre a VERSACE Crystal Noir EdT-vel.


Alapvető információk
Az illat típusa: Keleti, virágos
Rendeltetése:Női
Egyéb illatösszetevők:Fekete ribizli, fekete füge, ibolya, jázmin, tubarózsa, plumeria, szantálfával, kasmír, vanília, kunkor

A VERSACE Bright Crystal Noir EdT összetevői

FEJ

Fekete ribizli, fekete füge, ibolya

SZÍV

Jázmin, tubarózsa, pluméria

ALAP

Szantálfa, kasmír, vanília, kunkor

A VERSACE Bright Crystal Noir EdT elhalmoz drágakövekkel

A Versace piacra dobja a Bright Crystal Noir-t. Ez a finom, érzéki eau de toilette, keleties és virágos illatot és csillogó fényességet hoz el a mindennapokba. Az egyedi üveg kupakja, mely egy elegáns csiszolt drágakövet formáz, a Versace divatház ékszerművészetére utal.

A VERSACE Bright Crystal Noir EdT legfontosabb jellemzői

  • A VERSACE Crystal Noir EdT szett nők számára alkalmas
  • Eredetileg a Versace parfüm Olaszországból származik
  • Keleties, virágos illat
  • Hűvösebb napokra és estékre alkalmas
  • A VERSACE Crystal Noir EdT ajándékcsomagot egy csiszolt gyémánt alakú kupak díszíti
  • A csomag tartalma: EdT 90 ml, testápoló 100 ml, tusfürdő 100 ml, EdT 5 ml.

A keleties illatot virágos jegyek egészítik ki

A VERSACE Crystal Noir EdT lédús fekete ribizlivel, édes fekete fügével és mámorító ibolyával indít. Az illat szívét pulméria, jázmin és tubarózsa hatja át. Az alapillatban a finom vanília mellett a meleg szantálfa, a lonc és kasmír is megjelenik. Ezek az illatok a nap hátralévő részében is veled maradnak.

Virágos illat hűvösebb napokra és estékre

A VERSACE Crystal Noir EdT Eau de Toilette for Women egy varázslatos, éteri illattal büszkélkedhet, amely minden nőt csábítóvá tesz. Keleties-gyümölcsös jellege lehetővé teszi, hogy az általad nagyra becsült tulajdonságok hangsúlyt kapjanak. 2004 óta van a piacon. A VERSACE Crystal Noir EdT-t egy csiszolt gyémánt alakú üveg díszíti.

A Versace márkát egy mítosz övezi, amely világszerte híressé tette a nevét. Ez a mítosz a divat, a káprázatos szépség és az érzékiség világának ideálján alapul. A márka eredete 1978-ra nyúlik vissza, amikor Gianni Versace olasz divattervező megalapította és létrehozta a márkát. Tragikus halála után, 1997-ben a fiatalabbik húga, Donatella Versace lett a kreatív igazgató és a fő arc. A Versace portfólió olyan kollekciókat is magában foglal, mint a Venus és a Versace Home, valamint Versace szállodai koncepciókat világszerte. A Versace ismert a nagyon jellegzetes szimbólumairól, mint például a Medúza feje, a görög kulcs, a palota motívumok, a jellegzetes arany kiegészítők stb.

Összetétel

ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), FRAGRANCE, WATER, HIDROXICITRONELLA, ALFA IZOMETILIONON, BENZIL-SZALICILÁT, BENZYL BENZOATE, GERANIOL, LIMONENE, COURAMIN, CITRONELLOL, ISOEUGENOL, LINALOOL

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Keleti
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 295 ml
Kód:  KPFV1018
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8011003879175

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10