Oldal frissítése

Versace Bright Crystal 200 ml

5 6 értékelés
11 290 Ft

Versace Bright Crystal 200 ml

A Versace bemutatja a  testápolót a Bright Crytal sorozat parfüm illatával. Csodás illat az egész test számára. A yuzu és a gránátalma illata felfrissít, a magnólia, a bazsarózsa és a lótuszvirág illata pedig az érzékiség érzését nyújtja számodra. A frissítő virágillatok minden nő számára magabiztosságot adnak. A használata nagyon egyszerű, könnyen felvihető, gyorsan felszívódik, és nem hagy zsíros érzetet vagy zsíros nyomokat. 

Firssítő virágillat

  • Virágos illat
  • Hosszantartó hatás
  • Növeli a parfüm tartósságát és hatékonyságát
  • Ápolja az egész testet

Kivételes összetétel

Fej: gránátalma, yuzu

Szív: bazsarózsa, magnólia és lótuszvirág

Alap: ámbra, pézsma

 

Összetétel

Alkohol, Denat. (Sd Alcohol 39-C), Illat, Water, Butilfenil, Metilpropionális, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Hidroxiszohexil-3-ciklohexén-karboxaldehid, Linalool, Citronellol, Ethylhexyl Salicylate, Butil, Metoxidibenzoil-metán, Limonene, Geraniol, Ci 17200 (Red 33), Ci 15985 (sárga 6).

Paraméterek

Típus

Típus Női

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló

Bőrtípus

Bőrtípus Zsíros, Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  KPFC905
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8011003993857
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20