Oldal frissítése

VERSACE Bright Crystal EdT Set II 290ml

4,5 4 értékelés
29 390 Ft

VERSACE Bright Crystal EdT Set II 290ml

VERSACE Bright Crystal EdT Set II

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Parfümök

Mindenki csodálni fogja a Versace Bright Crystal Eau de Toilette for Women illatát. Mindezt még mielőtt megéreznék az illatot. Az egyedi, fazettált drágakővel díszített kupak a Versace ékszerkészítő művészetére utal.

Legfontosabb információk

Illat típusa:

Gyümölcsös, virágos

Típusa:

Női

Illatanyag összetevők:

Acajou fa, borostyán és pézsma

A készlet tartalma:

Eau de Toilette 90 ml, tusfürdő 100 ml, testápoló 100 ml

A Versace Bright Crystal Eau de Toilette összetevői

Női Eau de Toilette

fej

Jégakkord, yuzu, gránátalma

Női Eau de Toilette

szív

Bazsarózsa, magnólia, lótusz

Női Eau de Toilette

Test

Borostyán, pézsma, fa

A Versace Bright Crystal Eau de Toilette jellemzői

A Versace bemutatja a ragyogó Bright Crystal illatot. Finom, érzéki eau de toilette, virágos-friss illattal, kristálytisztasággal és szikrázó ragyogással. Az egyedi palack kupakja, melyen egy elegáns csiszolt drágakövet formáz, a Versace divatház ékszerművészetére utal.

VERSACE Bright Crystal EdT Set II

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Eau de toilette nőknek.

Eredetileg a Versace eau de toilette Olaszországból származik.

Enyhén ínycsiklandozó, gyümölcsös-virágos illatú.

Alkalmas egész napos viseletre.

Alberto Morillas parfümőr tervezte 2006-ban.

A Versace Bright Crystal illat leírása

A Versace eau de toilette-tel először a yuzu vibráló tónusai simogatnak, majd a hűvös jégkockákon keresztül áramló gránátalmalé frissít fel. Ezután egy nemes koktél következik magnóliából, pünkösdi rózsából és lótuszvirágból, amely az átláthatóságot a gyengéd érzékiséggel ötvözi. A Versace Bright Crystal Eau de Toilette ezután a mézes ámbra, a meleg Akasha fa (a kesudiót termő fa) és a lágy pézsma által megtestesített gyönyörök akkordjait bontakoztatja ki.

Milyen alkalmakra való az eau de toilette

A Versace Bright Crystal különösen alkalmas nyári viseletre, de a nyári virágok illatának köszönhetően egész évben is viselhető, amikor a meleg nyári romantikus estékre emlékeztet. A Versace Bright Crystal illat minden nő számára ideális. Illik sportos nőkhöz, de munkába is remekül viselhető kiskosztümhöz. Illatossá teszi a mindennapjaidat, de kiemeli életed különleges pillanatainak egyediségét is.

VERSACE

A Versace márkát egy mítosz övezi, amely világszerte híressé tette a nevét. Ez a mítosz a divat, a káprázatos szépség és az érzékiség világának ideálján alapul. A márka eredete 1978-ra nyúlik vissza, amikor Gianni Versace olasz divattervező megalapította és létrehozta a márkát. Tragikus halála után, 1997-ben a fiatalabbik húga, Donatella Versace lett a kreatív igazgató és a fő arc. A Versace portfólió olyan kollekciókat is magában foglal, mint a Venus és a Versace Home, valamint Versace szállodai koncepciókat világszerte. A Versace ismert a nagyon jellegzetes szimbólumairól, mint például a Medúza feje, a görög kulcs, a palota motívumok, a jellegzetes arany kiegészítők stb.

Kategóriák Versace

Parfümök

Ajándékcsomagok

Parfümök

Epiláció és borotválkozás

Parfümök

Parfümök

Parfümök

Férfiaknak

Parfümök

Testápoló kozmetikumok

Összetétel

Eau de Toilette:
ALCOHOL DENAT, PARFUM, AQUA, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, CITRONELLOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LIMONENE, CI 17200, CI 15985. A termék összetételéért a gyártó felel. Az esetleges változások miatt javasoljuk, hogy a termék összetételét közvetlenül a csomagoláson ellenőrizze.


Paraméterek

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 290 ml
Kód:  KPFV1005
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8011003884841

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10