Oldal frissítése

VERSACE Bright Crystal EdT Set 80 ml

3,0 4 értékelés
20 490 Ft

VERSACE Bright Crystal EdT Set 80 ml

A VERSACE Bright Crystal EdT női parfüm mindenkit lenyűgöz. És mindez még azelőtt történik meg, hogy megszagolnák. Példáula Versace ékszerkészítő művészetére utaló, csiszolt drágakővel díszített egyedi kupak miatt, amelyet csodálnak majd. A VERSACE Bright Crystal EdT különösen alkalmas nyári viseletre, de a nyári virágok illatának köszönhetően egész évben hordhatod, ilyenkor ameleg, nyári romantikus estékre emlékeztet. A VERSACE Bright Crystal EdT ideális minden nő számára. Sportos hölgyekhez illik, de munkába, kosztüm mellé is remekül passzol. Illatosítja a mindennapjaidat, de ugyanilyen jól hangsúlyozza az élet különleges pillanatainak egyediségét is. 

A VERSACE Bright Crystal EdT Set ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • A VERSACE Bright Crystal EdT Set ajándékcsomag nők számára készült
  • Az eredeti Versace eau de toilette Olaszországból származik
  • Ínyenc, gyümölcsös-virágos illat
  • Alkalmas egész napos viseletre
  • A VERSACE Bright Crystal EdT Set ajándékcsomag illatát Alberto Morillas parfümőr tervezte

A VERSACE Bright Crystal EdT Set ajándékcsomag jellemzői

A Versace bemutatja a Bright Crystal illatot. Ez egy finom, érzéki eau de toilette virágos-friss illattal, amelyet kristályos tisztaság és szikrázó fényesség jellemez. Az egyedi palack kupakja, melyen egy elegánsan csiszolt drágakő található, a Versace divatház ékszerművészetére utal.

A VERSACE Bright Crystal EdT illat leírása

A Versace eau de toilette illatában először a juzu vibráló jegyei érintenek meg, majd a hűs jégkockákon átfolyó gránátalmalé frissíti fel.  Ezután a magnólia, a bazsarózsa és a lótuszvirágok nemes virágkoktélja következik, amely a tisztaságot a gyengéd érzékiséggel ötvözi. Végül a Versace Bright Crystal eau de toilette örömteli harmóniája bontakozik ki,amelyet a mézes ámbra, a meleg akazsu fa (egy kesudiót termő fa) és a lágy pézsma személyesítenek meg.

A készlet tartalma: 
VERSACE Bright Crystal EdT női eau de toilette, 30 ml
Testápoló, 50 ml

Illat típusa: 
Gyümölcsös, virágos

Fejillat:
Jeges akkordok, juzu, gránátalma

Szívillat:
Bazsarózsa, magnólia, lótusz

Alapillat:
Ámbra, pézsma, fa


Összetétel

AZ ALKOHOL DENÁTUMOK, PARFUM, AQUA, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, CITRONELLOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LIMONENE, CI 17200, CI 15985

Paraméterek

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Gyümölcsös
Illatösszetevők Magnólia, Musk (pézsma)
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 80 ml
AZ ALKOHOL DENÁTUMOK, PARFUM, AQUA, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, CITRONELLOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LIMONENE, CI 17200, CI 15985'>
Kód:  KPFC3247
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8011003870738

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05