Oldal frissítése

VERSACE Bright Crystal EdT Set 60 ml

Leárazás -7 %
22 190 Ft 23 890 Ft

VERSACE Bright Crystal EdT Set 60 ml

Mindenki csodálni fogja a Versace Bright Crystal parfüm illatát. Mindezt még azelőtt, hogy megéreznék az illatot. Az egyedi, fazettált drágakővel díszített kupak a Versace ékszerkészítő művészetére utal.


Alapvető információk
Az illat típusa: gyümölcsös, virágos
Rendeltetése:Női
Egyéb illatösszetevők:Acajou fa, borostyán és pézsma

A VERSACE Bright Crystal EdT parfüm összetevői

FEJ

Jégakkord, juzu, gránátalma

SZÍV

Bazsarózsa, magnólia, lótusz

ALAP

Borostyán, pézsma, fa

A VERSACE Bright Crystal EdT drágakövekkel áraszt el téged

A Versace bemutatja a ragyogó Bright Crystal illatot. Finom, érzéki parfüm, virágos-friss illattal, kristálytisztasággal és szikrázó ragyogással. Az egyedi üveg kupakja, mely egy elegáns csiszolt drágakövet formáz, a Versace divatház ékszerművészetére utal.

A VERSACE Bright Crystal EdT legfontosabb jellemzői

  • Eau de Toilette nőknek
  • Eredetileg a Versace parfüm Olaszországból származik
  • Enyhén ínycsiklandozó, gyümölcsös-virágos illatú
  • Alkalmas mindennapos használatra
  • Alberto Morillas parfümőr tervezte 2006-ban
  • A csomag tartalma: 2× EdT 30 ml

A gyümölcsös aromát virágos jegyek egészítik ki

A Versace eau de toilette-tel először a juzu vibráló tónusai simogatnak, majd a hűvös jégkockákon keresztül áramló gránátalmalé frissít fel. Ezután egy nemes koktél következik magnóliából, bazsarózsából és lótuszvirágból, amely az átláthatóságot a gyengéd érzékiséggel ötvözi. A Versace Bright Crystal parfüm ezután a mézes ámbra, a meleg Akasha fa (a kesudiót termő fa) és a lágy pézsma által megtestesített gyönyörök akkordjait bontakoztatja ki.

Virágos illat a meleg, nyári napokra

A Versace Bright Crystal különösen alkalmas nyári viseletként, de a nyári virágok illatának köszönhetően egész évben is használható, amikor a meleg nyári romantikus estékre emlékeztet. A Versace Bright Crystal illat minden nő számára ideális. Illik sportos nőkhöz, de munkába is remekül alkalmazható kiskosztümhöz. Illatossá teszi a mindennapjaidat, de kiemeli életed különleges pillanatainak egyediségét is.

A Versace márkát egy mítosz övezi, amely világszerte híressé tette a nevét. Ez a mítosz a divat, a káprázatos szépség és az érzékiség világának ideálján alapul. A márka eredete 1978-ra nyúlik vissza, amikor Gianni Versace olasz divattervező megalapította és létrehozta a márkát. Tragikus halála után, 1997-ben a fiatalabbik húga, Donatella Versace lett a kreatív igazgató és a fő arc. A Versace portfólió olyan kollekciókat is magában foglal, mint a Venus és a Versace Home, valamint Versace szállodai koncepciókat világszerte. A Versace ismert a nagyon jellegzetes szimbólumairól, mint például a Medúza feje, a görög kulcs, a palota motívumok, a jellegzetes arany kiegészítők stb.

Összetétel

ALCOHOL DENAT, PARFUM, AQUA, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, CITRONELLOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LIMONENE, CI 17200, CI 15985. A termék összetételéért a gyártó felel. Az esetleges változások miatt javasoljuk, hogy a termék összetételét közvetlenül a csomagoláson ellenőrizze.


Paraméterek

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 60 ml
Kód:  KPFV1023
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8011003995431

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20