Oldal frissítése

VERSACE Bright Crystal Absolu EdT Set 290 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

VERSACE Bright Crystal Absolu EdT Set 290 ml

Te is beleszeretettél a Versace Bright Crystalba? Akkor van okod az örömre! A Versace márka meghallgatta vásárlói kívánságait, és megalkotta e legendás illat még intenzívebb és érzékibb változatát - ez a Bright Crystal Absolu. Kívülről csak az üveg gazdagabb színe alapján lehet megkülönböztetni a parfümöt. Ez sugallja, hogy maga az illat is gazdagabb. Az egyedi, drágakővel kirakott kupak is megmaradt, ami a Versace ékszerkészítő művészetére utal. 

A VERSACE Bright Crystal Absolu EdT Set kozmetikai ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • A VERSACE Bright Crystal Absolu EdT Set ajándékcsomag nők számára készült
  • A népszerű Versace Bright Crystal parfüm intenzívebb változata
  • Gyümölcsös, virágos illat
  • Alkalmas egész napos viseletre
  • A VERSACE Bright Crystal Absolu Absolu EdT Set ajándékcsomag illatát Alberto Morillas parfümőr alkotta meg

A VERSACE Bright Crystal Absolu EdT szett jellemzői

A Versace egy újabb ragyogó ékszerrel, a VERSACE Bright Crystal Absolu EdT egyedülálló illatával jelentkezett. Ez a Bright Crystal parfüm intenzívebb változata. A palack és a kupak ugyanaz maradt, és egy elegáns csiszolt drágakővel díszítették. Csak a gazdagabb szín árulkodik arról, hogy az üvegben is egy teltebb és jellegzetesebb illat rejlik. A VERSACE Bright Crystal Absolu EdT különösen alkalmas nyári viseletre, de a nyári virágok illatának köszönhetően egész évben hordhatod, ilyenkor a meleg, nyári, romantikus estékre emlékeztet majd. A Versace Bright Crystal Absolu illat minden nő számára ideális. Sportos hölgyekhez illik, de munkába, kosztümhöz is remekül passzol. Gazdag és jellegzetes illatának köszönhetően a parfüm egy partira vagy egy romantikus vacsorára is kiváló.

A VERSACE Bright Crystal Absolu EdT illat leírása

A Versace eau de toilette illatában először a juzu vibráló jegyei érintenek meg, majd hűvös jégkockákon keresztül áramló gránátalmalé frissíti fel. Ezután a magnólia, a bazsarózsa, a málna és a lótusz nemes virágkoktélja következik, amely a tisztaságot a gyengéd érzékiséggel ötvözi. Végül a Versace Bright Crystal Absolu eau de toilette örömteli akkordja fejlődik ki, amelyet a mézes ámbra, a mahagóni fa és a lágy pézsma alkot.

A készlet tartalma: 
VERSACE Bright Crystal Absolu EdT női eau de toilette, 90 ml
Tusfürdő, 100 ml
Testápoló, 100 ml
Kozmetikai táska

Illat típusa: 
Gyümölcsös, virágos

Fejillat: 
Juzu, jeges akkordok, gránátalma

Szívillat: 
Lótusz, málna, pünkösdi rózsa, magnólia

Alapillat:
Fehér pézsma, ámbra, mahagóni


Összetétel

ALCOHOL DENAT., PARFUM, AQUA, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, LINALOOL, CITRONELLOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LIMONÉN.


Paraméterek

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Gyümölcsös
Illatösszetevők Málna, Musk (pézsma)
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 290 ml

ALCOHOL DENAT., PARFUM, AQUA, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, LINALOOL, CITRONELLOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LIMONÉN.


'>
Kód:  KPFC3253
Termékszám:  8011003871223

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10