Oldal frissítése

Versace Bright Crystal 50 ml

4,9 15 értékelés
26 290 Ft

Versace Bright Crystal 50 ml

 

Versace Bright Crystal 50 ml ajándékcsomag tartalmaz Versace Bright Crystal parfümöt, Versace Bright Crystal tusfürdőt és Versace Bright Crystal testápolótejet. Ezek illata minden romantikus hölgyet elvarázsol. Kényeztesse magát ezzel a pompás, kristálytiszta illattal!

EDT Versace Bright Crystal (50 ml)

Finom érzékiség és a kristályok csillanó fénye. A VERSACE  bemutatja az új ékkövet: BRIGHT CRYSTAL. Egy ritka gyöngyszem, kifinomult szépség a frissítő virágok tónusával.  Lenyűgöző illat igazi Versace-nőknek, akik erősek, magabiztosak, de mégis bájos, érzéki szépségek.

Az első pillanatban olyan, mint egy selyemkendő érintése, mindez a yuzu gyümölcs vibráló tónusaival együtt; majd a frissítően fagyos jégkockákon folyó gránátalma levének aromái jelennek meg. Ez egy igazi női koktél, ami magnólia virággal, bazsarózsával, lótusszal hozza el a gyengéd érzékiséget. A háttérből törnek elő az ámbra, a kesufa (akazsu) és pézsma aromái.

 

Összetevők:
Fej: jég akkordjai, gránátalma, yuzu
Alap: ámbra, pézsma, fesufa (akazsu)
Szív: bazsarózsa, magnólia, lótusz

Versace Bright Crystal tusfürdő(50 ml)


Ez a gyengéd tusfürdő tökéletesen kiegészíti a már megkedvelt illatokat. A fenséges virágillat a kristályok fényével varázsol tökéletes relaxációs élményt a fürdőszobájába, bőre pedig hosszú ideig finom illatú lesz. A tusfürdő használata után bőre puhán hidratált és természetesen feszes lesz.


Használat:
Vigye fel a nedves bőrére és lágyan habosítsa fel. Jól öblítse le.

Versace Bright Crystal testápoló(50 ml)

Tökéletes kiegészítő a kedvelt Versace illathoz. A csomagban található többi termék által nyújtott élményt még tovább fokozza ez a testápoló. Jó állagának köszönhetően könnyen kenhető és hamar felszívódik. Nem hagyja zsírosan a bőrét használat után. Használata után bőre puhán hidratált és természetesen feszes lesz.
Használat:
A megfelelő mennyiséget vigye fel és lágyan masszírozza a bőrbe.

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 150 000 ml
Kód:  KPFC405a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8011003824199

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20