Oldal frissítése

VERSACE Bright Crystal 200 ml

4,9 9 értékelés
9 390 Ft

VERSACE Bright Crystal 200 ml

Ez a gyengéd tusfürdő tökéletesen visszaadja az illatot, amit szeret. A gyönyörű virágos illat tökéletesen relaxálóvá teszi a fürdődet, és lazán hidratált, bámulatos illattal töltve fel a napot.

Alkalmazás:
Nedves borre és óvatosan habozza fel. Használat után alaposan öblítse le.

Finom érzékiség, tisztaság és csillogó ragyogás. Mindez a BRIGHT CRYSTAL - a Versace új sugárzó illatától. Ez a kifinomult szépség ritka ékszere, tele kellemes, frissítő virágos illatokkal. Olyan nők számára készült, akik erősek és magabiztosak, mégis nőiesek és érzékiek. Érezze magát ebben az illatában, amely a yuzu és a lédús gránátalma illatával, mint egy finom selyem sállal öleli körbe. A magnólia kecses koktélja, a peonies és a lótusz hangsúlyozza azok nőiességét, akik viselik az illatot. Meleg borostyán, pézsma és kesudió veszi körül az érzékiség levegőjét, minden férfi számára igazi végzet asszonya lesz.

Legfőbb összetevők: csontozott hangnem, gránátalma, yuzu
Mellék összetevők: borostyán, pézsma, kesudió
Tartalmaz még: borsó, magnólia, lótusz

Tartalom: 200 ml

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  KPFC561
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8011003993840

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20