Oldal frissítése

VEET Men Silk&Fresh Sensitive Skin Shower Cream 150 ml

3,9 53 értékelés
2 890 Ft

VEET Men Silk&Fresh Sensitive Skin Shower Cream 150 ml

Még a férfiak számára is létezik egy nagyszerű mód, hogy megszabaduljanak a nem kívánt szőrzettől. A Veet Men szőrtelenítő krém gyorsan és könnyedén simává varázsolja bőrödet. Csak vidd fel a krémet, hagyd, hogy röviden hasson, aztán alaposan mosd le! A fájdalommentes és tökéletes szőrtelenítés után nem akarsz többé borotvát venni a kezedbe. A krém akár 24 órán keresztül hidratálja a bőrödet. A hatékony Veet szőreltávolító krém használatával minden nap nagyszerűen érezheted magadat.

A Veet Men szőreltávolító krém érzékeny bőrre főbb jellemzői 

  • A Veet Men szőrtelenítő krém hatékonyan eltávolítja a nem kívánt szőrzetet
  • A krém akár 24 órán át hidratálja a bőrt
  • A készítmény érzékeny bőrre alkalmas
  • Könnyen és gyorsan használható
  • A csomag tartalmaz egy puha szivacsot a krém eltávolításához
  • Alkalmas mind a férfiak, mind a nők számára

Használat:

Csak 5 lépés

  1. A krémet a puha szivaccsal egyenletesen vidd fel száraz bőrre, hogy az összes tisztítani kívánt szőrös felületet elfedje.
  2. Mosd le a kezed, és hagyd, hogy a krém 2 percig hasson!
  3. Ezután a szokásos módon zuhanyozhatsz. Javasoljuk, hogy az első 3 perc alatt ne öblítsd le a krémet közvetlen vízzel.
  4. A krém felhordása után 5 perc elteltével ellenőrizd, hogy a szőrszálakat megfelelően eltávolítottad-e. Ha igen, akkor töröld le a krémet a szivacs fehér oldalával (vagy az érzékenyebb részeken a színes oldalával). Erősebb szőr esetén a krémet további 5 percig fent lehet hagyni. A maximális használati idő nem haladhatja meg a 10 percet.
  5. Alaposan öblítsd le a krémet vízzel és szárítkozz meg! Használat után feltétlenül öblítsd ki alaposan a szivacsot, és hagyd megszáradni! Zárd be a tubust, hogy  a krém többi része ne száradjon be!

Összetétel
Aqua, karbamid,cetearil-alkohol, kálium-tioglikolát, Paraffinum Liquidum, kalcium-hidroxid, Ceteareth-20, talkum, glicerin, CP / Hexadecene kopolimer, Padrum, magnézium-triszilikát, Pottasium-hidroxid, propilén-glikol, lítium, magnézium-nátrium-nátrium-nátrium-nátrium-nátrium, nátrium-nátrium-nátrium Kopolimer, CI77891


Összetétel

Aqua, Urea, Cetearyl Alcohol, Potassium Thioglycolate, Paraffinum Liquidum, Calcium Hydroxide, Ceteareth-20, Talc, Glycerin, CP/Hexadecene Copolymer, Padrum, Magnensium Trisilicate, Pottasium Hydroxide, Propylene Glycol, Lithium, Magnesium Sodium Silicate, Butyrospermum Parkii Butter, Sodium Gluconate, Acrylates Copolymer, CI 77891

Kód:  DEP034
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5900627081473

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05