Oldal frissítése

VEET Men Silk&Fresh Normal Skin Cream 200 ml

5 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 2 190 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 2 040 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 1 900 Ft/db

VEET Men Silk&Fresh Normal Skin Cream 200 ml

Még a férfiak számára is van egy nagyszerű módja annak, hogy hogyan szabadulhatnak meg a szőrszálaktól. A Veet Men szőreltávolító krém segítségével ugyanis gyorsan és könnyedén érhetsz el tökéletesen sima bőrt. Neked csak annyi a dolgod, hogy felviszed a krémet a bőrre, hagyod hatni, majd lemosod. A végeredmény pedig fájdalommentes szőrtelenítés, amely remek választás, hogyha nem szeretnél többé borotvát használni. A normál bőrre alkalmas krém könnyedén birkózik meg a rövid szőrszálakkal is és akár 24 órán keresztül hidratálja a bőrt. Az illatosított technológiának köszönhetően emellett megelőzi a kellemetlen szagok kialakulását is. Az eredményes Veet szőrtelenítő krém segítségével nagyszerűen érezheted magad és minden napodat teljes mértékben kiélvezheted.

A Veet Men szőrtelenítő krém normál bőrre fő tulajdonságai

  • A Veet Men szőrtelenítő krém hatékonyan távolítja a szőrt
  • A krém még a rövid szőrszálakkal is megbirkózik
  • A szőrtelenítő krém akár 24 órán át hidratálja a bőrt
  • A készítmény normál bőrre alkalmas
  • Az illat-technológia megakadályozza a kellemetlen szagokat
  • Könnyen és gyorsan használható krém
  • A krém férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas
  • A csomag tartalmaz egy spatulát is
  • A szőrtelenítő krém férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas

Használata:

Csak 3 lépésből áll

  1. Gondosan olvasd át a biztonságra vonatkozó előírásokat a csomagoláson. A készletben található spatula segítségével egyenletesen vidd fel a krémet a nemkívánatos szőrszálakra.
  2. Hagyd hatni 3 percig, majd egy kis területen próbáld meg eltávolítani a krémet és a szőrszálakat a spatula segítségével. Amennyiben a szőrszálak könnyedén lejönnek, úgy az eszköz segítségével eltávolíthatod a maradék krémet is. Amennyiben erősebb szőrszálakkal rendelkezel, a krémet hosszabb ideig, akár összesen 6 percig is hagyhatod hatni.
  3. Szőrtelenítés után alaposan öblítsd le a bőrt vízzel és hagyd megszáradni.

Összetétel:
Aqua, Urea, Potassium Thioglycolate, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Calcium Hydroxide Talc, Ceteareth-20, Glycerin, Sorbitol, Potassium Hydroxide, Magnesium Trisilicate, Parfum, Propylene Glycol, Lithium Magnesium, Sodium Silicate, Sodium Gluconate, Acrylates Copolymer, Linalool, Hydrated Silica, Propylene Glycol, Dicaprylate/Dicaprate Nelumbo, Nucifera Flower Extract, Phenoxyethanol,Potassium Sorbate, Xanthan Gum, CI 77891, CI 45380 (3)


Összetétel

Aqua, Urea, Potassium Thioglycolate, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Calcium Hydroxide Talc, Ceteareth-20, Glycerin, Sorbitol, Potassium Hydroxide, Magnesium Trisilicate, Parfum, Propylene Glycol, Lithium Magnesium, Sodium Silicate, Sodium Gluconate, Acrylates Copolymer, Linalool, Hydrated Silica, Propylene Glycol, Dicaprylate/Dicaprate Nelumbo, Nucifera Flower Extract, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Xanthan Gum, CI 77891, CI 45380 (3)

Kód:  DEP032
Termékszám:  9300631115434

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10