Oldal frissítése

VEET Men Silk&Fresh Normal Skin Cream 2 × 200 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

VEET Men Silk&Fresh Normal Skin Cream 2 × 200 ml

Még a férfiak számára is rendelkezésre áll a szőrtelenítés nagyszerű módja. A Veet Men Silk&Fresh Normal Skin Cream szőrtelenítő krémmel gyorsan és egyszerűen tökéletesen sima bőrre tehetsz szert. Csak vidd fel a krémet a bőrre, hagyd rajta rövid ideig, majd mosd le. Teljesen el fog kápráztatni a fájdalommentes szőrtelenítés eredménye, többé nem akarsz majd borotvát a kezedben tartani. A normál bőrre való Veet krém a rövid szőrszálakkal is megbirkózik, és akár 24 órán át hidratálja a bőrt. Az illatosító technológia megakadályozza a kellemetlen szagok képződését. A Veet hatékony szőrtelenítő krémjével remekül fogod érezni magad, a lehető legteljesebben kiélvezheted minden napodat. A csomag két Veet Men Silk&Fresh Normal Skin Cream szőrtelenítő krémet tartalmaz

A Veet Men Silk&Fresh Normal Skin Cream szőrtelenítő krém főbb tulajdonságai

  • A Veet Men szőrtelenítő krém hatékonyan megszabadít a szőrszálaktól
  • A krém még a rövid szőrszálakkal is megbirkózik
  • A Veet szőrtelenítő krém akár 24 órán át hidratálja a bőrt
  • A termék normál bőrre alkalmas
  • Az illatosító technológia megakadályozza a kellemetlen szagok képződését
  • Könnyen és gyorsan használható szőrtelenítő krém
  • A Veet Men Silk&Fresh Normal Skin Cream szőrtelenítőt nők és férfiak egyaránt használhatják
  • A csomag tartalmaz spatulát
  • A csomagban két Veet Men Silk&Fresh Normal Skin Cream szőrtelenítő krém található

Alkalmazás: 
Csupán 3 lépés: olvasd el figyelmesen a csomagoláson található biztonsági információkat. A mellékelt spatulával egyenletesen vidd fel a krémet az összes nem kívánt szőrszálra. Hagyd hatni a bőrön 3 percig, majd egy kis területen próbáld meg eltávolítani a krémet a spatula végével. Ha a szőrszálak könnyen eltávolíthatók, a maradék krémet is letörölheted a spatulával. Ha erősebb szőrszálakkal rendelkezel, a krémet hosszabb ideig, legfeljebb 6 percig hagyhatod hatni. A szőrtelenítés után öblítsd le a bőrt vízzel, és szárítsd meg. 

Összetétel: 
Aqua, Urea, Potassium Thioglycolate, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Calcium Hydroxide Talc, Ceteareth-20, Glycerin, Sorbitol, Potassium Hydroxide, Magnesium Trisilicate, Parfum, Propylene Glycol, Lithium Magnesium, Sodium Silicate, Sodium Gluconate, Acrylates Copolymer, Linalool, Hydrated Silica, Propylene Glycol, Dicaprylate/Dicaprate Nelumbo, Nucifera Flower Extract, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Xanthan Gum, CI 77891, CI 45380 (3)

Kód:  DEP032s

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10