Oldal frissítése

Vector Luna Champagne Gold acél, fekete krokodil bőrszíjjal

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Vector Luna Champagne Gold acél, fekete krokodil bőrszíjjal

Kényeztesse magát az intelligens Vector karórával. A Luna Champagne Gold modell rozsdamentes acél tokkal, letisztult és elegáns kivitelt biztosít, időtlen, elegáns kidolgozással. Az első pillantásra magával ragadó arany színű borítása és párnázott, krokodil mintás bőrszíja. Az óra ötvözi a hagyományos designt a modern funkciókkal. Ezek közé tartozik a személyes testreszabás lehetősége, a Vector Watch alkalmazás segítségével, amelyet szükséges letölteni. Továbbá biztosítja a tökéletes kapcsolatot az Ön igényei és életmódja közt. Értesülhet az időjárásról, a pontos időről, ellenőrizheti a zenelejátszót vagy csatlakozhat a Facebookhoz, Twitterhez. Legyen on-line és képben bárhol és bármikor!

Legfontosabb jellemzői

  • Elegáns és időtálló design 
  • Testre szabható számlap
  • Monokróm kijelző
  • Eredeti Vector Watch alkalmazás
  • Tevékenység figyelés (lépés, távolság, alvás...)
  • Alkalmas 17,5 cm csukló kerülethez
  • Vezeték nélküli Bluetooth 4.0 szinkronizálás
  • Kompatibilis: iOS 8.0 / Android 4.4 / Windows Phone 8.1 vagy újabb operációs rendszerekkel
  • Akkumulátor élettartam: akár 30 napig
  • Vízálló: 5 ATM (zuhanyzás, úszás)

Tökéletes áttekintés tevékenységéről

A vezeték nélküli órák kompatibilisek a legtöbb Android, iOS és Windows operációs rendszerrel ellátott telefonokkal. Az okos telefon alkalmazások és értesítések közvetlenül megjelennek a kijelzőn, ami fekete-fehér, és több opcionális megjelenítést kínál. Mindezek mellett a Vector Lunával megfigyelhető lépéseinek száma, a teljes megtett távolság, az elégetett kalóriák és az alvás időtartama. Tökéletes áttekintést nyer mindennapi tevékenységeiről, amit kitűzött céljaihoz mérhet. Egy töltéssel mindezen előnyöket 30 napig használhatja. Ezután egyszerűen tölthető az eredeti mágneses USB töltőn keresztül, amely része a csomagnak.

Paraméterek

Üzemidő és tárhely

Átlagos akkumulátor üzemidő 705,88 óra (29,41 nap)
Kód:  VCTR004d
Termékszám:  L1-10-012

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10