Oldal frissítése

VALENTINO Voce Viva EdP Set 115ml

44 790 Ft

VALENTINO Voce Viva EdP Set 115ml

A Valentino Voce Viva EdP, amelyet nagyon gyorsan meg tudsz szokni, virágos köntösbe burkol, és hagyja, hogy a rád jellemző nőies minőséged ragyogjon. Egy virágos illat, amely melegítő jegyeit a hang, ez a rendkívül intim érzék ihletett, és ezért lett az énekesnő Lady Gaga az arca. A bergamott és az édes, lédús mandarin friss kombinációja elvarázsol. Merülj el a narancsvirág és a gardénia gazdag illatában, amely Valentino hagyományát idézi. A vanília előtérbe kerül, ahogy elhalványul. Szerezz örömet magadnak vagy szeretteidnek egy Valentino Voce Viva parfümmel és a hozzá tartozó, kisebb, utazáshoz tökéletes kiszereléssel.

A Valentino Voce Viva EdP parfüm ajándék szett főbb jellemzői

  • Az ajándékcsomag tartalmazza a Valentino Voce Viva eau de parfümöt és egy kisebb kiszerelést, ami remek utazáskor
  • A virágos illatot a hang, mint érzék ihlette
  • Bergamott, mandarin, narancsvirág, gardénia és vanília friss kombinációja
  • Kifinomult üveg a Valentino designra jellemző elemekkel
  • A Valentino szett ideális ajándéknak is

Fejleszd az érzékeidet

A Valentino Voce Viva azonban más érzékszerveket is inspirál. A sima, négyzet alakú üvegen észrevehetőek a bemélyedések, amikor a fény áthalad az illatos vízen, a V alakú oldalsó bemélyedések pedig kiemelkednek.Mindkét palackon szegecsek találhatók, ami a Valentino márkára rendkívül jellemző elem.

A csomag tartalma:Valentino Voce Viva EdP 100 ml
Valentino Voce Viva EdP 15 ml

Összetétel

ALCOHOL, PARFUM / F, AQUA/WAT, BENZYL SAL, BENZYL ALC, HYDROXYCIT, LINALOOL, BUTIL-METH, LIMONENE, ETHYLHEXYL, GERANIOL, CITRONELLO, METHYL ANT, COUMARIN, CITRAL, TRIS(TETRA, FARNESOL, ISOEUGENOL, BENZYL BEN, CI 14700 /, CI 19140

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Virágos
Illatösszetevők Bergamott, Narancs, Vanília
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 115 ml
Kód:  KPFV1003
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3660732604067

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05