Oldal frissítése

URIAGE Roséliane CC SPF50+ Krém 40 ml

5 2 értékelés
Szuper ár
5 690 Ft

URIAGE Roséliane CC SPF50+ Krém 40 ml

Ez az arckrém lesz az első választásod, ha gyors és intenzív ápolást szeretnél adni az arcbőrödnek, ami ugyanakkor érzékeny is, amin piros foltok vannak, amelyeket korrigálni kell. Az Uriage Roséliane CC Cream SPF50+ egy nyugtató és tonizáló krém egyben.Az Uriage termálvízben gazdag termék tökéletesen elfedi a bőrpírt, és nagyon magas UVA/UVB-védelmének köszönhetően segít megelőzni azt. Az Uriage Roséliane CC Cream SPF50+ szabadalmaztatott hatóanyagok exkluzív kombinációját tartalmazza, így tökéletesen hidratál, tartósan csillapítja a túlmelegedés érzését és helyreállítja a bőrgátat. Az érzékeny arcbőrre való Uriage CC krém textúrja nem zsíros, és puhává, ragyogóvá varázsolja a bőrt.

Az Uriage Roséliane CC Cream SPF50+ legfontosabb jellemzői

  • Tonizáló krém érzékeny, bőrpírra hajlamos bőrre
  • Az Uriage Roséliane CC Cream SPF50+ tökéletesen fedi, hidratálja és nyugtatja a bőrt
  • Az Uriage termálvíz a szabadalmaztatott Cérasterol-2F komplex ceramidjaival kombinálva tartósan csökkenti a kellemetlen érzést
  • A CC krém erősíti az immunrendszert és a bőrgátat
  • Ginseng és vörös alga kivonattal
  • Az Uriage eau thermale egységesíti és ragyogóvá teszi a bőrt
  • A Roséliane CC Cream SPF50+ nagyon magas fényvédelmet nyújt az UVA és UVB sugarak ellen
  • Az olvadó és nem zsíros textúra puhává és ragyogóvá varázsolja a bőrt

Összetétel

Aqua (víz, víz), CI 77891 (titán-dioxid), etil-hexil-metoxicinnamát, dietilamino-hidroxi-benzoil-hexil-benzoát, dikaprilkarbonát, etil-hexil-szalicilát, etil-hexil-triazon, dimethicone, polimetil-metakrilát, C20-hol Hidrogén, C20 Al2 ed Pálmamag-gliceridek, bisz-etilhexil-fenol-metoxi-fenil-triazin, diizopropil-szebakát, propilénglikol-dikaprilát/dikaprát, C12-15-alkil-benzoát, diizopropiladipát, propandiol, CI 77492 (vasoxidok, fenilkol, decylene constanlyl), glicerin-butilén-etanol fogyasztott pálma-gliceridek, Parfüm (illat), Klórfenezin, xantán gumi, CI 77491 (vasoxidok), Mica, trietoxikaprililán, a Brassica Campestris (repce) szteroljai, o-Cymen-5-OL, tokoferil-acetát, nátrium-hidroxid, CI 77499, Phongine Ofinxitodes, Málnaolaj/pálmaolaj Aminopropándiol-észterek, szilícium-dioxid, sorbitol, Asiaticosid, BHT, maltodextrin, Asparagopsis Armata kivonat, Panax Ginseng gyökér kivonat, tokoferol, Ascophyllum nodosum kivonat, ón-oxid, kálium-szorbát.

Paraméterek

Típus

Termék típusa Krém

Fajta

Kozmetikum típusa Bőr-

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny

Típus

Termék típus CC krém

Hatás

Hatás Hidratáló, Bőrnyugtató

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Csomagolás

Űrtartalom 40 ml

Alkalmazási terület

Használat Arc

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással

Űrtartalom

Űrtartalom 40 ml

Forma

Forma Krém
Kód:  KSPL4223
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3661434008511

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20