Oldal frissítése

URIAGE Age Lift Firming Smoothing Day Fluid 40 ml

Leárazás -21 %
7 490 Ft 9 490 Ft

URIAGE Age Lift Firming Smoothing Day Fluid 40 ml

Ez a nappali arcápoló folyadék nyugtatja a bőrt, miközben gátolja a ráncok megjelenését. Mivel az URIAGE Age Lift Firming Smoothing Day Fluid hígabb textúrájú, mint egy krém, könnyen behatol a bőrbe anélkül, hogy zsíros réteget hagyna maga után. A feszesítő simító terméket normál, kombinált és érzékeny bőrre tervezték. Az Age Lift Firming Smoothing Day Fluid a ráncok kisimítása és a bőr feszesítése mellett képes csökkenteni a faggyú okozta csillogást is. Az URIAGE arcápoló retinolt, hialuronsavat és rózsagyümölcs-kivonatot tartalmaz, hogy a bőr simább és feszesebb, a ráncok simábbak és az arc körvonalai jobban kirajzolódjanak. Reggel egyszerűen vidd fel a tiszta, száraz arcra, gyengéden masszírozva, amíg teljesen fel nem szívódik.

Az URIAGE Age Lift feszesítő, simító nappali folyadék fő jellemzői

  • A feszesítő és simító nappali folyadék elsősorban a ráncokra és a feszességvesztésre hat.
  • Az URIAGE Age Lift Firming Smoothing normál és kombinált bőrre készült, beleértve az érzékeny bőrt is.
  • A Day Fluid retinolt tartalmaz retinil-palmitát formájában, így korrigálja a ráncokat, serkenti a sejtek megújulását és növeli a kollagén- és elasztintermelést.
  • A hialuronsavnak köszönhetően az URIAGE arcápoló hidratáló, duzzasztó és simító tulajdonságokkal rendelkezik.
  • A csipkebogyó kivonat mattítja a bőrt, összehúzza a pórusokat, és láthatóan javítja a bőr minőségét.
  • A bőrgyógyászatilag tesztelt Uriage Age Lift UVA és UVB fényszűrőkkel dúsított.
  • A bőr védve lesz a korai öregedéstől és a pigmentfoltoktól.
  • A termékben található termálvíz ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag, ezért ideálisan táplálja a bőrt.
  • Napi használat mellett az Uriage folyadék segít leküzdeni a fáradtság és a stressz jeleit.
  • A bőr simábbnak és feszesebbnek tűnik, a ráncok kisimulnak és az arc körvonalai jobban kirajzolódnak.

Az URIAGE Age Lift Firming Smoothing Day Fluid az öregedés két fő jele ellen küzd

A bőrgyógyászatilag tesztelt Uriage Age Lift ránctalanító nappali folyadék SPF 30 UVA és UVB fényszűrőkkel gazdagított, így védi a bőrt a korai öregedéstől és a pigmentfoltoktól. A folyadékban retinil-palmitát formájában található retinol nemcsak a ráncokat korrigálja, hanem serkenti a sejtek megújulását és növeli a kollagén- és elasztintermelést. A hialuronsavnak köszönhetően az URIAGE Age Lift Firming Smoothing Day Fluid hidratáló, feszesítő és simító tulajdonságokkal rendelkezik, míg a csipkebogyó kivonat biztosítja a pórusok mattítását és összehúzását, így láthatóan javítja a bőr minőségét.

Az Uriage Age Lift ránctalanító nappali folyadék SPF 30 simábbá és feszesebbé teszi a bőrt

Az URIAGE bőrfolyadék részét képező ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag termálvíz ideálisan hozzájárul a sejtmegújulási folyamathoz, a bőrrétegek optimális hidratálásához és erősíti a bőr hidrolipid filmjét, hogy lassítsa a víz párolgást és az azt követő kiszáradást. a víz elpárolgásának és az azt követő száradásnak a lassítása érdekében. Az Uriage Age Lift SPF 30 fokozatosan csökkenti a ráncokat, hogy simább, ragyogóbb bőrnek adjon helyet.

Összetétel

Aqua (víz), cetearyl etilhexanoát, Dimetikon, izononyl-izononononanoát, dikaprilkarbonát, butilénglikol, propandiol, glicerin, tejsav, dicaprylether, steareth-2, steareth-21, Bór-nitrid, cetil-alkohol, limenánolaj, Semenan, albafoad, aszkorbil tetraisopalmitát, tokoferil-acetát, retinil-palmitát, nátrium-hialuronát, croton lechleri gyantából készült kivonat, tokoferol, nátrium-hidroxid, poliakrilát-13, parfüm (illat), CI 77891 (titán-dioxid), copernicia cerifera cera (copernicianaucera) viasz), Klórfenezin, poliizobutén, akrilátok/C10-30 alkil-akrilát keresztpolimer, caesalpinia spinosa gyümölcskivonat, kalcium-szilikát, Mica, o-cymene-5-OL, xantán gumi, kappaphycus alvarezii kivonat, Adenozin, poliszorbát 20, szorbitán-rozosztearát kivonat a multiflora gyümölcsből, a kakaó (cacao) theobroma magjából nyert kivonat, ón-dioxid

Paraméterek

Típus

Termék típus Folyadék

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Űrtartalom

Űrtartalom 40 ml

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali

Fajta

Kozmetikum típusa Bőr-

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással

Típus

Típus Női
Kód:  KSPL4192
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3661434009266

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15