Oldal frissítése

UNICSKIN UnicMagic Shot Flash Beauty Vials 10 × 2 ml

Kiegészítők a termékhez

UNICSKIN UnicMagic Shot Flash Beauty Vials 10 × 2 ml

Nagyszerű és nyugodt megjelenésre vágysz még akkor is, ha fáradt és álmos vagy és állandó stressz gyötör? Szerezd be a Unicskin UnicMagic Shot Flash ampullákat. A tiszta, természetes és rendkívül aktív öregedésgátló anyagok egyedülálló összetételének köszönhetően arcod azonnal megkap mindent, amire szüksége van. Gyorsan megbirkózik a stressz, az alváshiány vagy a gyors éghajlati változások kellemetlen hatásaival szemben. Azonnal ragyogó, nyugodt és megújult bőrt eredményez. Az Unicskin UnicMagic Shot Flash szépségápoló ampullák növelik a bőr erejét és rugalmasságát, egyesítik a bőr tónusát és fokozzák természetes fényét. Végül, de nem utolsósorban, nagyszerű segítség a ráncok illetve pigmentfoltok elleni küzdelemben.

A Unicskin UnicMagic Shot Flash Beauty Vials 10 × 2 ml ampullák legfőbb jellemzői

  • Csodálatos koktél tiszta természetes alapanyagokból a fáradt bőr gyors helyreállításához
  • A szérum használata után a bőr azonnal ragyogóbb lesz, megnyugszik és tökéletesen táplált lesz
  • Az anti-aging összetevők nagy arányban tartalmaznak: hialuronsavat, DMAE-t, matricint, és organikus szilíciumot
  • Szintetikus színezékek, parabének és paraffinok nélkül
  • Könnyű kompozíció, amely nem tömíti el a bőrt és nem zsírosítja
  • A Unicskin UnicMagic Shot Flash Beauty Vials szépségápoló ampullák minden bőrtípusra alkalmasak 
  • Dermatológiailag tesztelt
  • Nem tesztelték állatokon

Exkluzív természetes formula a bőr számára

Hialuronsav:
Nagyon népszerű szer, amely a legmélyebb bőrréteget is hidratálja. Bezárja a nedvességet a bőrbe, és stabilizálhatja annak természetes víz tartalékát. Ez hatékonyan tölti ki a ráncokat, és fiatalos megjelenést kölcsönöz.

DMAE:
Egy tisztán természetes anyag azonnali öregedésgátló hatással. A DMAE nagyon hatékonyan növeli a bőr rugalmasságát és feszességét. Ráadásul a bőr tónusát és fényét is visszaadja. Az eredmény lényegesen kevesebb ránc és finom vonalak,miközben a bőr hiányosságait is helyreállítja.

Matrikin:
Fehérjék, amelyek képesek a fontos anyagok stimulálására a bőr sejtközi területein. Ezért a matrikin kulcsszerepet játszik a bőrszövetek védelmében és regenerációjában. Megerősíti az arc kontúrjait és tónust ad a bőrnek. Elősegíti továbbá a kollagén szintézisét, valamint a fibroblasztok sejtszaporodását, amely a bőr teltségéhez és javulásához vezet.

Organikus szilícium:
Egy elképesztő tulajdonságokkal rendelkező anyag, amely minden élő szervezetben előfordul, főként a növényekben. A legmagasabb koncentrációkat zöld leveles zöldségekben, például a salátában, szójababban, céklában, spenótban, avokádóban illetve zabban találjuk meg. Különleges előnyei közé tartozik ránctalanító és hidratáló tulajdonságai, a kollagén termelés stimulálása és az antitestek szerkezetének helyreállítása.

Használata
Alkalmazd reggel vagy egy fontos esemény előtt. Az ampulla teljes tartalmát felviheted az arc, a nyak és a dekoltázs tiszta bőrére.


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 20 ml

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum
Bőrtípus Normál

Hatás

Hatás Hidratáló, Tápláló, Világosító, Regeneráló
Kód:  KSPL2272
Termékszám:  606110921497

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20