Oldal frissítése

TRUSSARDI My Land EdT 100 ml

5 9 értékelés
Változat
Űrtartalom
30 ml 50 ml 100 ml
18 290 Ft

TRUSSARDI My Land EdT 100 ml

Ha szereted a kellemes férfi illatokat, akkor Neked készült a népszerű Trussardi eau de toilette. A vadító Trussardi férfi eau de toilette mindenki csodálatát kivívja a nap során. Alapillata tiszta, friss aromás illat, amelyért a meglehetősen aktív egyének fognak rajongani, akik bátran szembenéznek a rájuk váró kihívásokkal, ahonnan megerősödve és friss energiával térnek vissza. Érzékien burkol be Téged egy meleg, bőrös alaptónusokkal teli illatba. A nehezebb illatokat kedvelő emberek körében is kedvelt lesz. Különösen ajánlott azoknak, akik bátran és félelem nélkül állnak elébe az élet minden kihívásának. Számolj le a kötöttségekkel a megkapó Trussardi eau de toilette-tel, amely többet elárul a személyiségedről, mint amit valaha is el tudtál képzelni.

Eau de Toilette TRUSSARDI My Land EdT 100 ml ...

A népszerű TRUSSARDI My Land EdT 100 ml legfontosabb jellemzői

  • A felkapott Trussardi eau de Toilette zamatos férfi tónusokat foglal magába
  • Tipikus illatfajtája a domináns aromás tónusok keveréke
  • A fő összetevő lenyűgöző kiegészítője a másodlagos, bőrös tónusok kombinációja
  • Az illat további összetevői a kellemes bőr
  • A nap során végig élvezhető marad a népszerű Trussardi eau de toilette illat, amelynek származási helye Olaszország
  • Térfogata: 100 ml
  • Vedd körül magad ezzel a magával ragadó illattal, amikor csak kedved tartja

A méltán híres Trussardi eau de toilette elragadó illattal büszkélkedhet

Lásd meg a csodát a hétköznapokban a népszerű Trussardi eau de toliette illatával. A hangsúlyos aromás elsődleges illatfajta és az esszenciális bőrös másodlagos illatfajta már az első pillanatban lenyűgöznek jól megválasztott kombinációjukkal. Miközben magadba szívod a diszkrét illat első fuvallatát, olyan illatjegyek élénkítő keveréke, mint a zamatos bőr, egyedülálló módja annak, hogy felidézd az emlékeket. Származási helye Olaszország. Az itt készített Trussardi eau de toilette elrepít Téged az álmok világába gyönyörű és érzéki tónusaival. Űrtartalma: 100 ml. Ezzel az eau de toilette-tel a hétköznapok során és ünnepi alkalmakkor is ragyogni fogsz. Elkísér az izgalmas randira és fontos üzleti ebédre is.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Aromás
Illatösszetevők Bőr
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPFC1309
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8011530830021

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15