Oldal frissítése

TRESemmé Keratin Smooth Mask 300 ml

5 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez

TRESemmé Keratin Smooth Mask 300 ml

A haj a nő koronája. Önbizalmat ad, amitől magabiztosabbnak érezheted magad. A TRESemmé Keratin Smooth pakolásnak köszönhetően te is így érezhetsz, hiszen gondoskodik a gyönyörű, élettel teli hajkoronáról. Ritka marula olajat és keratinfehérjét tartalmaz, amelyek táplálják, és teljes hosszában simává varázsolják a hajat. A pakolásnak köszönhetően a hajad szép, puha, fényes és egészséges lesz. A TRESemmé Keratin Smooth hajpakolásnak köszönhetően búcsút inthetsz a kócos hajnak és a csomóknak.

A TRESemmé Keratin Smooth Mask hajpakolás legfontosabb jellemzői

  • Száraz és sérült hajra alkalmas
  • A TRESemmé pakolás minden hajtípust táplál, és kisimítja a töredezett végeket
  • A haj szép sima és puha lesz
  • Megakadályozza, hogy a haj összekócolódjon
  • A TRESemmé Keratin Smooth Mask elbűvölően ragyogóvá teszi a hajat
  • Marula olajat és keratinfehérjét tartalmaz

Használat:
Vigyél fel kellő mennyiséget a haj végére. Hagyd 3-5 percig hatni, majd öblítsd ki.

Összetétel:
Aqua (water),Cetearyl alcohol,Stearamidopropyl dimethylamine,Amodimethicone,Argania spinosa (argan) kernel oil,Behentrimonium chloride,Cetrimonium chloride,Dimethicone,Dipropylene glycol,Disodium EDTA,Hydrolyzed keratin,Lactic acid,Magnesium chloride,Magnesium nitrate,Methylchloroisothiazolinone,Methylisothiazolinone,Parfum (fragrance),PEG-7 propylheptyl ether,Phenoxyethanol,Sclerocarya birrea (marula) seed oil,Sodium chloride,Benzyl alcohol,Hexyl cinnamal,Limonene,Linalool


Kód:  KSVL4022
Termékszám:  8710522323045

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10