Oldal frissítése

TRESemmé Biotin + Repair 7 Mask 440 ml

5 3 értékelés
4 090 Ft

TRESemmé Biotin + Repair 7 Mask 440 ml

A haj a nő koronája. Önbizalmat ad, amitől magabiztosabbnak érezheted magad. A TRESemmé Biotin + Repair 7 pakolásnak köszönhetően te is így érezhetsz, hiszen gondoskodik a gyönyörű, élettel teli hajkoronáról. Biotint és Pro-bond komplexet tartalmaz, amely kívül-belül erősíti a hajszálakat. A pakolásnak köszönhetően a hajad szép, puha, fényes és egészséges lesz. Ráadásul a TRESemmé Biotin + Repair 7 hajpakolás láthatóan képes helyrehozni akár 7 különböző típusú hajkárosodást is, amelyeket a hajszárítás, a fehérítés, a fésülés, a hajkiegyenesítés, a festés, fonás vagy a göndörítés okozhat. Kápráztasd el a környezetedet minden nap a TRESemmé hajpakolás segítségével.

A TRESemmé Biotin + Repair 7 Mask hajpakolás legfontosabb jellemzői

  • Sérült hajra alkalmas
  • Képes helyrehozni akár 7 különböző típusú hajkárosodást is, amelyeket a hajszárítás, a fehérítés, a fésülés, a hajkiegyenesítés, a festés, fonás vagy a göndörítés okozhat
  • A TRESemmé pakolás minden hajtípust táplál, és kisimítja a töredezett végeket
  • A haj szép sima és puha lesz
  • A TRESemmé Biotin + Repair 7 pakolás elbűvölően ragyogóvá teszi a hajat
  • Biotint és Pro-bond komplexet tartalmaz

Használat:
Hagyd 3-5 percig a hajon, hogy védje, erősítse és táplálja azt.

Összetétel:
Aqua,Cetearyl alcohol,Dimethicone,Stearamidopropyl dimethylamine,Behentrimonium chloride,Glycerin,Amodimethicone,Biotin,Cetrimonium chloride,Dipropylene glycol,Disodium EDTA,Ethylhexyl methoxycinnamate,Gluconolactone,Lactic acid,Magnesium chloride,Magnesium nitrate,Methylchloroisothiazolinone,Methylisothiazolinone,Paraffinum liquidum,Parfum,PEG-150 distearate,PEG-180M,PEG-7 propyheptyl ether,Petrolatum,Phenoxyethanol,Silica,Sodium chloride,Sodium sulfate,Trehalose,Benzyl alcohol,Benzyl salicylate,Butylphenyl methylpropional,Hexyl cinnamal,Limonene,Linalool

Összetétel

Aqua, Cetearil-alkohol, Dimetikon, Behentrimonium-klorid, Parfüm, Dipropylene Glycol, Cetyl Palmitate, Amodimethicone, Glükonolakton, Trehalose, Disodium EDTA PEG-7 propiheptil-éter, Cetrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Magnesium Nitrate, Sodium Sulfate, Biotin, Lactic Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Benzil-alkohol, Benzyl Salicylate Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő

Hatás

Hatás Regeneráló hatás, Tápláló hatás

Összetétel

Összetétel jellemző Vitaminos

Űrtartalom

Űrtartalom 440 ml

Haj típusa

Haj típusa Festett, Sérült, Száraz

Típus

Termék típusa Maszk

Típus

Típus Maszk

Hatás

Hatás Regeneráló hatás, Tápláló hatás
Kód:  KSVL4023
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8720181238079

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05