Oldal frissítése

TRAVALO Refill Atomizer Milano - Deluxe Limited Edition 5 ml Black

4,7 22 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 10 490 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több db 10 290 Ft/db

TRAVALO Refill Atomizer Milano - Deluxe Limited Edition 5 ml Black

A Travalo újratölthető parfümszóró ez alkalommal kifinomultabb és exkluzívabb formában érkezik. A luxus, limitált kiadású Travalo Refill Atomizer Milano az egyediség igazi érzését hozza el Önnek, miközben továbbra is megőrzi a remek funkcióját. A retró kialakítás exkluzív anyagokkal egészül ki - a parfümszóró flakon polírozott fém burkolatát színes műbőrrel vonták be. 

Legfontosabb jellemzői

  • Luxus, limitált kiadás
    Retró design és tökéletes kidolgozás
  • Polírozott fém burkolatú flakon színes műbőrrel bevonva
  • Vigye magával parfümjét bárhova - stílusosan!

Legyen önmaga! Bárhol

A Travalo egy újratölthető parfümszóró flakon, amelynek köszönhetően kedvenc parfümjét bárhova magával viheti, anélkül, hogy nagy helyet foglalna el a kézitáskájában. A flakont egyszerűen csak fel kell töltenie, és azután semmi sem akadályozhatja abban, hogy a kedvenc illata mindig kéznél legyen. A flakont a parfümös üvegcsére kell helyezni, miután az üvegcséről eltávolította a szórófejet, párszor meg kell nyomni, hogy a Travalo flakon megteljen parfümmel, és már használhatja is. Szabadítsa fel a helyet a kézitáskájában, és közben a kedvenc parfümje használatáról se mondjon le!  

 
Kód:  KPFH697-b
Termékszám:  619098001051

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05