Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

TRAVALO Refill Atomizer Ice Hot Pink 5ml

4,6 50 értékelés
2 190 Ft

TRAVALO Refill Atomizer Ice Hot Pink 5ml

A Travalo Ice újratölthető parfüm porlasztó tökéletes mindenki számára, aki szeretné, hogy kedvenc illata mindig kéznél legyen. Praktikus méretének köszönhetően elfér bármilyen kistáskában és zsebben is. Ezután már nem kell nehéz prafümös üvegeket magaddal vinned.

Legfontosabb jellemzők

  • 5 ml térfogat, 65 fújásra elegendő
  • Ütésálló
  • Átlátszó design, mindig látszik mennyi van benne
  • Több színben kapható, mindenki megtalálja a számára megfelelőt
  • Súlya és mérete kevés, így mindig magaddal viheted
  • Méret: 8 cm
  • Tömeg 13 g

 

A Travalo újratölthető parfüm porlasztóval mindig magaddal viheted kedvenc illatodat anélkül, hogy az túl sok helyet foglalna el táskádban. 

A palack kiváló minőségű, ütésálló anyagból készült, amellyel megelőzhető az eltörés vagy szivárgás még elejtés közben is. 

Az üvegcsét egyszerűen feltöltheted kedvenc illatoddal. Miután parfümöd fújókáját eltávolítottad, illeszd oda a Travalot a nyíláshoz. Nyomd meg néhányszor, majd mikor feltöltődött távolítsd el a Travalot. 

Frissítsd fel magadat a nap bármely pillanatában kedvenc parfümöddel. 

Kód:  KPFH696-f
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  203234

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20