Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

TRAVALO Refill Atomizer Classic HD Gold 5ml

4,7 128 értékelés
4 590 Ft

TRAVALO Refill Atomizer Classic HD Gold 5ml

A TRAVALO Classic HD újratölthető parfüm porlasztó tökéletes ajándék minden hölgy számára, aki szeretné, hogy kedvenc parfümje mindig kéznél legyen. Méretének köszönhetően bármilyen kézi táskában elfér, apró súlya pedig nem megterhelő. Különböző színekben elérhető, így mindenki megtalálhatja a számára legideálisabbat. 

Legfontosabb jellemzők

  • Kiváló minőségű alumínium, amely ellenáll a sérüléseknek
  • Tartalom jelző rés, amelynek segítségével látható, hogy mennyi van még a beletöltött parfümből
  • Praktikus méretének hála elfér a legkisebb kézitáskában is
  • Széles színválasztékban, mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt
  • Méret: 8 cm
  • Súly 13 g

 

Ennek az újratölthető parfüm porlasztónak köszönhetően mindig magaddal viheted kedvenc illatodat, és nem kell aggódnod táskád elnehezülése miatt sem. Kiváló minőségű alumínium kialakításának hála nem törik el vagy folyik ki a leeséskor.

A tartalom jelző segítségével folyamatos visszajelzést kapsz, hogy meddig van töltve az ampulla, mikor szükséges a legközelebbi újratöltés.

A Travalo újratöltése rendkívül egyszerű. Miután levetted parfümöd porlasztó fejét, illeszd a Travalot a nyíláshoz, nyomd meg párszor, majd távolítsd el, ha feltöltődött.

Legyen kéznél mindig kedvenc illatod, hogy fel tudd magadat frissíteni a nap bármely pillanatában. 

Kód:  KPFH698-a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  619098000863

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05