Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

TONI&GUY Damage Repair Helyreállító hajpakolás 200 ml

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TONI&GUY Damage Repair Helyreállító hajpakolás 200 ml

A TONY & GUY hajregeneráló mélyen és intenzíven táplálja a hajat, növeli lágyságát, fényét, rugalmasságát. Helyreállítja a haj vitalátását, vastagságát. A hatákony összetételű maszk behatol a hajszálakba, helyreállítja szerkezetét, puhává és rugalmassá varázsolja. A maszk használata után hajad finomabbá, simává válik, könnyebb lesz fésülni. A termék nagyon hatékony összetevőket tartalmaz, bőrgyógyászok vizsgálták és hagyták jóvá. Ez a kiváló minőségű hajápoló felfrissíti, megújítja hajadat, fényesebbé, erősebbé teszi.


Hatása:
A hajmaszk alkalmazásának eredménye képpen hajad fényessé, ragyogóvá válik, puha tapintású, tökéletesen  erős, egészséges és életerős megjelenésű lesz.


Alkalmazás:

A maszkot egyenletesen simítsuk el akár nedves, akár száraz hajon, óvatosan masszírozzuk a hajba, 3-5 percig hagyjuk hatni. Ezután alaposan, bő vízzel öblítsük le.


Haj típus:
A terméket sérült hajak ápolására tervezték.

Tömeg:
200 ml-es

Összetevők:

Aqua (víz), cetearil-alkohol, dimetikon, sztearamidopropil dimetilamin, tejsav, Behentrimonium-klorid, glicerin, Parfüm (Fragrance), hidroxi-propil-metil-cellulóz, dipropilén-glikol, amodimetikon, petrolátum, poliuretán-39, Paraffinum liquidum (ásványi olaj), Nátrium-klorid, trehalóz, Glükonolakton, PEG-180M, adipinsav, Nátrium-szulfát, dinátrium-EDTA-t, PEG-7-propil-heptil-éter, cetrimónium-klorid, magnézium-nitrát, magnézium-klorid, szilícium-dioxid, fenoxietanol, DMDM hidantoin, Benzoesav, dehidroecetsav, etil-hexil, Methylchloroisothiazolinone

Kód:  VLS060
Termékszám:  79400204530

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05