Oldal frissítése

TomTom GPS Fitness Watch Spark (L), fekete

TomTom GPS Fitness Watch Spark (L), fekete

Intelligens karóra márka TomTom Spark Fitness nagy segítség intézkedés, és javítja a sportélet. Csak tedd a csuklóján, és hagyjuk, hogy a munka a fejlett érzékelőkkel. Így kapsz egy komplett áttekintést lépések aktívan eltöltött időt és az elégetett kalóriákat.

legfontosabb jellemzői

  • Activity Monitor 7.24
  • Mode több sport - futás, kerékpározás, úszás, torna és futópad
  • pontos GPS
  • Figyelmeztetés rezgések vagy hangjelzés
  • vezeték nélküli szinkronizálás
  • Automatikus ellenőrző alvás
  • Méret L alkalmas csukló méret 134-206 mm

Jobb nézni a törekvő sportolók

TomTom Spark Fitness órák tökéletes minden nap viselni. A rendkívül kényelmes szíj egy karcsú profilja miatt őket, akkor nem is tudom. És ezért úgy érzem, és mérjük az alvás időtartama, amely követi a sport teljesítmény meglehetősen fontos.
Az óra szórakoztassam használni. Alatt minden tevékenység egy pillantással egy pillantással az összes fontos információt. Maximális kényelem is felelős a vezeték nélküli szinkronizálást a telefon vagy tabletta. Ez kiküszöböli a zavaró csatlakozóvezeték és přetahávání rekordokat. 

tökéletes kivitelezés

TomTom Spark Fitness órák vízálló 5 ATM (úszásra alkalmas, max. mélysége 1 m), és kész veletek minden időben. A kijelző rendkívül karcálló, elég nagy, és megtartja a jó olvashatóságot, közvetlen napfényben is.

Paraméterek

Kivitel és tartósság

Tömeg 49 g

Üzemidő és tárhely

Átlagos akkumulátor üzemidő 11 óra (0,46 nap)
Kód:  PP596h
Termékszám:  1RE0.002.01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10