Oldal frissítése

TOM TAILOR Urban Life Woman EdT 30 ml

5 4 értékelés
Leárazás -7 %
5 590 Ft 5 990 Ft

TOM TAILOR Urban Life Woman EdT 30 ml

Ha szívesen választod a kellemes női illatokat, akkor tökéletes lesz számodra a népszerű Tom Tailor eau de toilette. A bájos Tom Tailor női eau de toilette erősíti az önbizalmad a nap folyamán. Összetételét aromás jellegű illat uralja, amelyért a meglehetősen aktív egyének fognak rajongani, akik bátran belevágnak minden kalandba a maximális frissesség csodálatos érzésével. Mutasd be a személyiségedet a világnak a megkapó Tom Tailor eau de toilette-tel, amellyel soha nem maradsz észrevétlen.

A kiváló TOM TAILOR Urban Life Woman EdT 30 ml alapvető paraméterei

  • A megnyerő Tom Tailor eau de Toilette kellemes női tónusokat foglal magába
  • Az illat természetét alapvetően meghatározza a domináns aromás illatjegyek kombinációja
  • Az eau de toilette illatösszetevői a kellemes jázmin és narancs
  • Támaszod lesz a mindennapokban a népszerű Tom Tailor eau de toilette illat, amelynek származási helye Németország
  • Űrtartalma: 30 ml
  • Add át magad teljes mértékben az illat csábításának, bárhová is vezessen az utad

A felkapott Tom Tailor eau de toilette különleges illattal büszkélkedhet

Javíts nagy mértékben a hangulatodon a népszerű Tom Tailor eau de toliette illatával. A meghatározó aromás elsődleges illatfajta magával ragad a válogatott összetevők szokatlan kombinációjával. Amíg megrészegülsz a diszkrét illat első hatásától, olyan illatjegyek pezsdítő keveréke, mint a zamatos jázmin és narancs, a frissesség üdítő érzését nyújtja. Származási helye Németország. Az itt készített Tom Tailor eau de toilette erősíti az önbizalmad és túlmutat a jelenen. Az üveg űrtartalma 30 ml. Az eau de toilette tökéletes választás egy rohanós munkanapra és különleges alkalmakra egyaránt. Remek kiegészítő lesz egy romantikus találkához vagy egy fontos üzleti vacsorához is.

Összetétel

Alcohol Denat., Parfüm, Aqua, Benzyl Salicylate Limonene, Hydroxycitronellal, Kumarin, Citronellol, Alfa-izdometil-ionon, Linalool, Geraniol, Farnesol, Citral, Benzyl Benzoate, Benzil-alkohol, Benzotriazolyl Dodecyl P-Cresol, Tris (tetrametil-hidroxidroxipiperidinol) citrát, CI 16255, CI 16035. 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Aromás
Illatösszetevők Jázmin, Narancs
Származási hely Németország

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml
Alcohol Denat., Parfüm, Aqua, Benzyl Salicylate Limonene, Hydroxycitronellal, Kumarin, Citronellol, Alfa-izdometil-ionon, Linalool, Geraniol, Farnesol, Citral, Benzyl Benzoate, Benzil-alkohol, Benzotriazolyl Dodecyl P-Cresol, Tris (tetrametil-hidroxidroxipiperidinol) citrát, CI 16255, CI 16035.  '>
Kód:  KPFC1431
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4051395101137

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15