Oldal frissítése

TOM TAILOR Adventurous Extreme EdT 50ml

8 490 Ft

TOM TAILOR Adventurous Extreme EdT 50ml

Ha kedveled a kellemes férfi illatokat, akkor csak Rád vár a népszerű Tom Tailor eau de toilette. A macsós Tom Tailor férfi eau de toilette társad lesz minden kihívást jelentő feladatban. Aromás alapillatával hódít, amely különösen vonzó az aktív és modern ember számára, akik folyamatosan keresik a rájuk váró kalandokat, ahonnan megerősödve és feltöltődve kerülnek ki. A fás jegyek keverékéből származó jellegzetes tónus fokozza az illatról alkotott első benyomást. A frissesség, az erő, a lágyság és a hihetetlen tartósság a fő erősségei közé tartozik. Mutasd be a személyiségedet a világnak a megkapó Tom Tailor eau de toilette-tel, amely a legvonzóbb formádat fejezi ki.

A minőségi TOM TAILOR Adventurous Extreme EdT 50ml legfontosabb tulajdonságai

  • A megkapó Tom Tailor eau de Toilette zamatos férfi tónusokat tartalmaz
  • Az elődleges illatfajta a domináns aromás tónusok keveréke
  • A fő összetevőt harmonikusan egészíti ki a másodlagos, fás illatjegyek keveréke
  • Az eleganciát és a pompát egyesíti a népszerű Tom Tailor eau de toilette illat, amelynek származási helye Németország
  • Űrtartalma 50 ml
  • Ezzel az illattal elragadó leszel bármilyen alkalomból

A felkapott Tom Tailor eau de toilette magával ragadó illattal rendelkezik

Változtass egy egyszerű hétköznapot felejthetetlen, érzelmekkel teli emlékké a népszerű Tom Tailor eau de toliette illatával. A meghatározó aromás elsődleges illatfajta és a kiemelkedő fás másodlagos illatfajta az egyszerű hétköznapokat is felejthetetlen élménnyé varázsolják. Származási helye Németország. Az itt előállított Tom Tailor eau de toilette helyreállítja az önbizalmat és energiát ad. Az üveg űrtartalma 50 ml. Az eau de toilette-et imádni fogod a mindennapok során és különleges alkalmakkor egyaránt. Biztosan ragyogó leszel vele az első randin, romantikus vacsorán vagy egy partin.

Összetétel

ALCOHOL DENAT., PARFUM, AQUA, LIMONENE, COUMARIN, CITRONELLOL, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, EUGENOL, GERANIOL, CITRAL, ISOEUGENOL, BENZYL BENZOATE

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Aromás
Származási hely Németország

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml
Kód:  KPFT1035
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4051395182198

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20