Oldal frissítése

TOM TAILOR Adventurous Extreme EdT 30ml

6 190 Ft

TOM TAILOR Adventurous Extreme EdT 30ml

Ha imádod a kellemes férfi illatokat, akkor csak Rád vár a népszerű Tom Tailor eau de toilette. A macsós Tom Tailor férfi eau de toilette nem hagyja hidegen a körülötted lévő nőket. Az érzékek aromás illatával ejti rabul, amely különösen vonzó az aktív és modern ember számára, akiknek gyakran féktelen kalandokban van részük, ahol maximálisan feltöltődhetnek energiával. Tegyél egy sétát a varázslatos és összetéveszthetetlen fás illatok világának erdei ösvényén. Fő jellemzői a frissesség, erő, lágyság és hihetetlen tartósság. Nyiss a világra a megkapó Tom Tailor eau de toilette-tel, amely többet elárul a személyiségedről, mint amit valaha is el tudtál képzelni.

A népszerű TOM TAILOR Adventurous Extreme EdT 30ml lényeges paraméterei

  • A megnyerő Tom Tailor eau de Toilette zamatos férfi illatjegyeket tartalmaz
  • A fő komponensek a domináns aromás tónusok keveréke
  • A fő összetevő lenyűgöző kiegészítője a másodlagos, fás illatjegyek keveréke
  • A nap során végig élvezhető marad a népszerű Tom Tailor eau de toilette illat, amelynek származási helye Németország
  • Űrtartalma 30 ml
  • Ez az illat minden alkalomból elragadóvá tesz Téged

A méltán híres Tom Tailor eau de toilette különleges illattal büszkélkedhet

Tapasztalj meg felejthetetlen érzéseket a népszerű Tom Tailor eau de toliette illatával. Az uralkodó aromás elsődleges illatfajta és az esszenciális fás másodlagos illatfajta már az első pillanatban lenyűgöznek jól megválasztott kombinációjukkal. Származási helye Németország. Az itt készített Tom Tailor eau de toilette energiát és érzékiséget rejt magában, amelyet bármikor megoszt veled. Térfogata: 30 ml. Ezzel az eau de toilette-tel a hétköznapok során és ünnepi alkalmakkor is ragyogni fogsz. Kápráztasd el vele a környezetedet egy munkaebéd alkalmával vagy egy esti partin.

Összetétel

ALCOHOL DENAT., PARFUM, AQUA, LIMONENE, COUMARIN, CITRONELLOL, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, EUGENOL, GERANIOL, CITRAL, ISOEUGENOL, BENZYL BENZOATE

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Aromás
Származási hely Németország

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml
Kód:  KPFT1034
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4051395182112

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10