Oldal frissítése

TOM FORD Noir Extreme Parfum 100ml

Változat
Űrtartalom
50 ml 100 ml
80 990 Ft

TOM FORD Noir Extreme Parfum 100ml

Merész amerikai stílus és intenzív illat jellemzi a TOM FORD Noir Extreme férfiaknak készült parfümöt . Ez egy meleg és fűszeres illat, amely kifejezi egy karizmatikus férfi rejtett oldalát.


Alapvető információk
Az illat típusa: Fűszeres, fás
Rendeltetése:Férfiaknak
Illatanyag összetevők: Kardamom,gyömbér, neroli, mandarinvirágok, citrusfélék, desszert kulfi, bolgár rózsa, narancsvirág, jázmin, vanília, velúr, bőr, ambergris, guaiacfa, cédrus, tonkabab

A TOM FORD Noir Extreme Parfum összetevői

FEJILLAT

kardamom, gyömbér, neroli, mandarinvirág, citrusfélék

SZÍVILLAT

kulfi desszert, bolgár rózsa, narancsvirág, jázmin

ALAPILLAT

vanília, velúr, bőr, ambergris, guaiacfa, cédrus, tonkabab

A TOM FORD Noir Extreme Parfum jellegét az aranyozott üveg is hangsúlyozza

A TOM FORD Noir Extreme Parfum jellegzetes fűszeres, fűszeres és érzéki jegyeivel indít be. Intenzívebb karakterrel rendelkezik, mint elődje, a Noie Extreme EdP, amelyet játékosan követ. A benne rejlő luxus illatot az elegáns logóval díszített aranyozott üveg hangsúlyozza.

A TOM FORD Noir Extreme parfüm főbb jellemzői

  • A TOM FORD Noir Extreme parfüm ideális a férfiak számára
  • Az illat jellegzetes, fűszeres, mégis finom és érzéki
  • Illata fás és fűszeres
  • Minden alkalomra alkalmas
  • Különösen a kifinomult férfiak körében volt népszerű
  • Térfogata 100 ml

Fás és fűszeres a férfias kettősségért

A TOM FORD Noir Extreme Parfumot fás és fűszeres illat jellemzi. A művelt ember drámai kettősségét fejezi ki. Feltárja a privát bensőjét, és rámutat a merész külsőre. A TOM FORD Noir Extreme Parfum a Signature illatkollekció része. A piacon 2022-től láthatjuk.

Fás illat fűszeres érintéssel

A TOM FORD Noir Extreme Parfum a legmagasabb minőségű kardamomos jegyekkel nyit. A Shimoga Orpur gyömbér frissességet kölcsönöz. A neroli és az olasz mandarin Orpur finom esszenciái érzékiséget kölcsönöznek a parfümnek. Az illat szíve a bolgár rózsa virágos akkordjait fejleszti Orpur és a jázmin együtt. Az alapban a cédrusfa és a csábító vanília meleg illata bontakozik ki.

            

A TOM FORD a 21. század luxusmárkája a férfi és női szektorban egyaránt. Luxusdivatról, parfümökről és kozmetikumokról ismert. Tom Ford amerikai divattervező 2006-ban alapította meg saját márkáját, miután otthagyta a Gucci és az Yves Saint Laurent kreatív igazgatói posztját. Márkája a kifinomult és elegáns stílus szinonimája, amely a prémium minőségre és a kézműves kivitelezésre helyezi a hangsúlyt. A ruházat és a kiegészítők mellett a márka luxusparfümök és kozmetikumok széles választékát is kínálja, amelyeket gyakran exkluzív összetevőik és magas minőségük miatt értékelnek. Tom Ford arról ismert, hogy új trendeket és innovatív designt hoz a divatba és a kozmetikumokba.  

Összetétel

ALCOHOL DENAT., FRAGRANCE (PARFUM), WATER\AQUA\EAU, BENZIL-SZALICILÁT, HYDROXYCITRONELLAL, ALFA-IZOMETIL-IONON, COUMARIN, LIMONENE, LINALOOL, EUGENOL, FARNESOL, CINNAMAL, GERANIOL, CITRONELLOL, BENZYL BENZOATE, AMYL CINNAMAL, CINNAMYL ALCOHOL, CITRAL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, FENOXIETANOL.


Paraméterek

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Parfüm (P)
Elsődleges illatfajta Vanília
Származási hely Amerika

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPFT1031
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  888066136921

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20