Oldal frissítése

TOM FORD Grey Vetiver Parfum 100ml

Változat
Űrtartalom
50 ml 100 ml
79 690 Ft

TOM FORD Grey Vetiver Parfum 100ml

Burkolózz egy olyan illatba, amely a férfiasságot kifinomult, mégis kissé provokatív formában fejezi ki. Ez a friss, citrusos jegyeket tartalmazó fás illat a Tom Ford Signature illatkollekció része, amely az ikonikus márka férfi divatfilozófiáját tükrözi. A Grey Vetiver tökéletes választás azoknak a férfiaknak, akik kiegyensúlyozott illatot keresnek a mindennapi viselethez, ugyanakkor egy csipetnyi luxust és kifinomultságot is hozzáadnak életstílusukhoz. A TOM FORD Grey Vetiver parfümmel minden helyzetben magabiztosnak és elegánsnak érezheted magad.

A TOM FORD Grey Vetiver Parfum férfi parfüm legfontosabb jellemzői - 100 ml

  • A TOM FORD Grey Vetiver férfi parfüm egyszerre kifinomult és provokatív
  • A friss, fás illat egy csipetnyi citrussal fog megbabonázni.
  • A parfüm mindennapi viseletre és különleges alkalmakra is alkalmas
  • Amerikából származik
  • A TOM FORD Grey Vetiver parfümnek köszönhetően senki nem néz keresztül rajtad
  • Próbáld ki ezt a 2023-as új illatot

TOM FORD Grey Vetiver Parfum a felkelő napot idézi fel

Kezdetben elvarázsolnak a narancsvirág és a frissítő citrusillat friss jegyei, amelyek napsütötte vidék hangulatát teremtik meg, ahol ezek a citrusfélék virágoznak vagy érnek. Fokozatosan megjelenik a mély és földes sáfrányaroma, amely az egyik legritkább fűszer a világon. Keserédes jegyei váratlan szenvedélyt és meghittséget idéznek fel. Az egész kompozíció a haiti vetiver összetéveszthetetlen természetes jegyein nyugszik, amely fás akkordjaival harmonikusan egészíti ki az illatot. A TOM FORD Grey Vetiver Parfum olyan, mint egy utazás a napsütötte mediterrán paradicsomba, amely káprázatos hangulatával és frissességével azonnal magával ragad. Az illatkompozíció felvitele után fontos, hogy ne dörzsöld a bőrt, hogy az egyes összetevők megfelelően kifejlődjenek, és az illat teljes mértékben kifejthesse varázslatos hatását.

A Tom Ford Grey Vetiver Parfum mindig csábító és kihagyhatatlan

Merülj el a férfiasság világában a Tom Ford Grey Vetiver Parfum-mel, egy férfi illattal, amely eleganciájával és a vetiver egyedülálló kompozíciójával fog elbűvölni számos szempont alapján. Ez a mesterien megalkotott illat kiemeli a hűvösséget is, amely csábító és kihagyhatatlan jelleget kölcsönöz a kompozíciónak. Mindent az 1920-as és 1930-as évek építészete által ihletett flakonba csomagolnak,. de modern módon, tökéletes harmonikus egészet alkotva.

"A Grey Vetiver tökéletesen megragadja a magabiztos, karizmatikus és provokatív férfiasság lényegét." - Tom Ford

Fejjegy:
Narancsvirág

Szívjegy:
Sáfrány

Alapjegy:
Haiti vetiver

Összetétel

Összetevők. Alcohol Denat., Fragrance (Parfum), Water\Aqua\Eau, Dipropylene Glycol, Alpha-Isomethyl Ionone, Tocopherol, Linalool, Limonene, Eugenol, Citral, Hydroxycitronellal, Geraniol, Citronellol, Isoeugenol, Farnesol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Etilhexil-szalicilát.


Paraméterek

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Parfüm (P)
Elsődleges illatfajta Fás
Származási hely Amerika

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPFT1020
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  888066124041

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05