Oldal frissítése

Tissot T0554171103700

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tissot T0554171103700

Tissot Férfi analóg órát, kiváló minőségű feldolgozás értékelni fogják a kifinomult és sportos férfi. Futás órák biztosítja   megbízható svájci óramű PRC 200 Quartz elemes. Oneszerű ezüst számlap egyszerű indexek borítja zafír üveg és egészíti ki három subciferníky bemutató stopper funkció és tachiméter. Van is egy Dater. Masszív rozsdamentes acél tökéletesen alkalmas arra, hogy az acél feszültséget csattal végigszaladhat klipek. Vízzáró 20 ATM nyújt elegendő védelmet mozgás közben úszás, búvárkodás és mélytengeri búvárkodás.  

Merüljön svájci minőség és megbízhatóság

  • Analóg Férfi sportóra
  • Svájci óraszerkezet PRC 200 Quartz elemes
  • Nagyon ellenálló zafír kristály óraüveg
  • Dater, Stopper, tacheometer
  • csavaros korona
  • Rozsdamentes acél, acél tolóerő

tachiméter

Nézze funkció mérésére tervezték, az átlagos sebesség az autók, motorok és a vonatok. Super anyag szükséges autóversenyzők vagy a vonat. Kezdetben, nyomja meg a stopper és vezetés után 1 km-re leállítja az időzítőt. Az így kapott átlagos jármű gyorshívó Tachiméterek kivonni attól a ponttól, ahol azt megállította a második kéz. (Racing és vasúti sínek vannak szerelve olyan funkciókkal, amelyek lehetővé teszik, hogy pontos információt a megtett távolság)

zafír üveg

A lehető legjobb csúszda, amely képes megvédeni az óra arca. Mivel a különleges keménysége karcállóak, és kopás ellen. Üveg ilyen típusú lehet igazán nagyon nehéz a semmiből vagy megsemmisíteni.

Vízzárása 20 ATM

Nyugodtan hagyja az órát a kezét, amikor úszás, búvárkodás vagy a búvárkodás 20 méter - gyengéd mozdulatokkal óra teljesen biztonságos. Órák tartalmaz ilyen komponenseket, amely ellenáll a nem csak a magas nyomás, hanem erős hatásokat. 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 200 m (20 ATM)
Kód:  KHO9467
Termékszám:  7611608258378

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15