Oldal frissítése

Timex TW2P64700

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Timex TW2P64700

Ez a csodálatos gyűjteménye szüreti modell Waterbury, ami történt, hogy jelölje meg a 160. évfordulója alkalmából a cég Timex ünnepe a történelem órák a cég. Órák valóban időtálló design, amely soha nem megy ki a divatból. Kerek acél tok, fekete ionizált és ez mentett arca egyszerű és világos.Barna bőr szíj nélkül varrás tökéletesen kiegészíti a retro modell. A modern technológia segítségével lumuniscence Ručičky és Indiglo éjszakai fény.

legfontosabb jellemzői

  • Vintage modell ünnepli 160. évfordulóját a cég Timex
  • Kerek fekete acél tok
  • Bőrszíj nélkül varrás
  • Quartz óraszerkezet akkumulátor
  • Éjszakai Indiglo háttérvilágítás
  • Vízzáró 5 ATM

minőségi kivitelezés

Órák elemmel működnek minőségi mozgás és a tárcsa rejtett után ásványi üveg, ami annak köszönhető, hogy egy kis szilikon ellenálló kisebb károkat. Az óra fel van szerelve egy dátum bélyegző. Vízzáró 5 ATM lehetővé teszi, hogy nézni a zuhany.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO8538
Termékszám:  753048561681

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15