Oldal frissítése

Timex T2P029

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Timex T2P029

Minden tervező órák nem garantálja a minőséget, de tekintve a márka Timex, akkor számíthat a minőség. Ez a cég a piacon, több mint 150 éve Amerikában, ez a legnagyobb termelő órák egyáltalán. Timex vállalat betartja a hagyományos és időtálló alkatrészek, így néz ki, nagyon elegáns és ízléses. Azonban a technológia folyamatosan jön valami új, és termékeik és dicsekszik a legújabb technológiai újítások és a gyártási folyamatokat.
Ezek sportos férfi karóra nagyon elegáns és modern. Csak szilikon szíj arra utal, hogy egy divatos karóra. Előnyük az is nagyon ellenálló és vízálló 50 méter. Ez azt jelenti, hogy nem kell levenni az órát, például kézmosás. Hála fluoreszkáló kezek és nyomon követheti az idő este vagy gyengén megvilágított helyeken. 
Műszaki adatok:
Ház anyaga:
sárgaréz
stílus:
klasszikus
Idő kijelzés:
analóg
szíj:
szilikon
Dial:
fekete
üveg:
ásványi üveg
vízálló:
50 méter
 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO6330

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15