Oldal frissítése

TIGI Bed Head Up Front Gel 95 g pomádé

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TIGI Bed Head Up Front Gel 95 g pomádé

A TIGI Bed Head Up Front Gel Pomade segítségével olyan frizurákat hozhatsz létre, amelyekre mindig is vágytál! Hagyd kibontakozni a fantáziád és kreativitásod, és hozz létre saját értelmezést a legnépszerűbb frizurákról, például a népszerű "sündisznóról" vagy bármilyen más, nemcsak extravagáns, frizuráról. Ne légy unalmas, készíts magadnak egy izgalmas frizurát, amely ezzel a termékkel mindennél könnyebb. Innovatív összetétele számos pozitív hatással is jár.

A glicerin ápolja és mélyen hidratálja a hajat, a polimer finom filmet képez a haj körül, védi a párától, könnyen formázhatóvá tesz és hosszú ideig tart. A hidrogénezett szójababolaj táplálja a hajat, ragyogóvá varázsolja és védelmet nyújt a káros hőhatásoktól is. A termék kellemes illatot biztosít a friss narancsvirág és a gyengéd jázmin kombinációjának hajára.

További információ:

Hatóanyagok:

Glicerin

Polimer

Hidrogénezett szójaolaj

Hatások:

Hosszan tartó rögzítés

Ragyogás

Hidratáció

Használat:

Alkalmazz kis mennyiséget a száraz hajra, majd formázd meg a frizurád

Térfogat:

95 g

Összetétel:

PEG-25 hidrogénezett ricinusolaj, Ceteareth-25, Oleth-10, Glycerine, Oleth-10 foszfát, Oleth-20, hidrogénezett szójaolaj, fenoxietanol, illat, hidrogénezett szójapoligliceridek, dinátrium-EDTA, vinil-kaprolaktám / dimetilaminoetilmetakrilát kopolimer, 23 Alkán, metilizotiazolinon, méhviasz (Cera Alba / Cire d'Abeille), hidrolizált búzavédő, kálium-szorbát, butil-fenil-metilpropionális, kumarin, limonén, linalool.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Tápláló hatás

Haj típusa

Haj típusa Festett, Finom szálú, Zsíros, Normál, Sérült, Száraz, Hullámos és göndör, Rakoncátlan és töredező, Öregedő és őszülő

Űrtartalom

Űrtartalom 95 ml

Rögzítés szöge

Tartás Könnyed fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Külső hatások ellen
Kód:  KSVL2192
Termékszám:  615908422238

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05