Oldal frissítése

TIGI Bed Head Re - Energize Conditioner 750 ml

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TIGI Bed Head Re - Energize Conditioner 750 ml

A TIGI Re Energize Conditioner balzsam egy luxus energizáló kondicionáló, amelyet kifejezetten a gyenge és a fáradt haj revitalizálására, megerősítésére és megújítására terveztek. Ez az egyedülálló kondicionáló a fáradt hajhoz való orvosságként működik. Azonnal revitalizálja a hajat, energiát és ragyogást kölcsönöz neki, láthatóan kisimítja a haj felületét, megakadályozza az összegabalyodását és a begöndörödését, megőrzi a színe telítettségét és stabilitását. Ez a kivételes kondicionáló minden nap használható és alkalmas a fáradt és a gyenge haj mély megújításához, hidratálásához és energizálásához.
Hatások:
A használat eredménye az olyan teljesen megújult, újra energikus és vitalizált haj, amely szilárd, erős, ellenálló a külső hatásokkal szemben, friss fényben ragyog és természetesen egészséges megjelenésű. A haj könnyen kifésülhető és megigazítható.
Specifikációk:
A termék alkalmas a gyenge és a fáradt hajra.
Űrtartalom:
750 ml

Összetétel:
Aqua (Water/Eau), Cetearyl Alcohol, Dimethiconol, Parfum (Fragrance), Stearamidopropyl Dimethylamine, Behenalkonium Chloride, Lactic Acid, Potassium Chloride, Dipropylene Glycol, Hexyl Cinnamal, Disodium EDTA, DMDM Hydantoin, Butylphenyl Methylpropional, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Linalool, Benzyl Benzoate, Limonene, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Hidratáló hatás, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Sérült, Rakoncátlan és töredező

Űrtartalom

Űrtartalom 750 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő
Kód:  KSVL0186
Termékszám:  615908415568

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05