Oldal frissítése

TIGI Bed Head Dumb Blonde Smoothing Stuff 50 ml

2,0 1 értékelés

TIGI Bed Head Dumb Blonde Smoothing Stuff 50 ml

A TIGI Dumb Blonde Smoothing Stuff egy luxus hajformázó és ápoló paszta, amely alkalmas minden hajtípusra és hosszra. Ez az egyedülálló paszta tökéletesen kisimítja, formálja és káprázatosan ragyogó fényt kölcsönöz a hajnak. Lágyságának köszönhetően megakadályozza a haj begöndörödését, megerősíti a töredezett hajvégeket és fényes, friss, egészséges megjelenést kölcsönöz a hajának. A hajának érzékien finom papaya illatot kölcsönöz, gyengéden ápolja és tökéletesre formálja..


Leírás:

A termék bármilyen típusú és hosszú hajra alkalmazható.

Tartalom:

50 ml

Összetevők:

Aqua (Water/Eau), Cyclopentasiloxane, Propylene Glycol, Dimethiconol, Parfum (Fragrance), Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Phenyl Trimethicone, Laureth-7, Methylparaben, Benzophenone-4, Triethanolamine, Linalool, Methylisothiazolinone, Limonene, Hydroxycitronellal, Citronellol, Cl 14700 (Red 4), Cl 77019 (Mica), Cl 77891 (Titanium Dioxide)

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Simító, Tápláló hatás

Haj típusa

Haj típusa Festett, Finom szálú, Zsíros, Normál, Sérült, Száraz, Hullámos és göndör, Rakoncátlan és töredező, Öregedő és őszülő

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Rögzítés szöge

Tartás Könnyed fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Külső hatások ellen
Kód:  KSVL0191
Termékszám:  615908412048

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15