Oldal frissítése

TIGI B For Men Matte Separation Workable Wax 85 ml

4,8 11 értékelés

TIGI B For Men Matte Separation Workable Wax 85 ml

A TIGI B For Men Matte Separation Workable Wax nagyon kiváló minőségű hajformázó termék férfiak számára közepes fixálóhatással. Segít könnyebben formázni a frizurát, természetes matt hatással teszi lehetővé az éles textúrák létrehozását és a tincsesítést. Ősszetétele glicerinnel és méhviasszal gazdagított, amelyek hidratálják a hajat, és garantálják annak ellenállását a nedvességgel szemben. A termék nem nehezíti el a hajat, és használata után nem maradnak benne nem kívánatos maradékok a termékből. Kényeztesd hajadat tökéletes ápolással, várárold meg ezt a kiváló hajviaszt, amely segíthet a hajformázásban, és matt megjelenést kölcsönöz a frizurának.    
Hatóanyagai:

  • a méhviasz és a glicerin segít aktiválni a haj szerkezetét, és biztosítja számára a szükséges hidratálást és a táplálást

Alkalmazás:
Melegíts a tenyeredben kis menniységet a termékből, majd dolgozd bele a száraz vagy nedves hajba. Ujjaiddal oszlasd szét a haj teljes hosszán, és formázd meg a frizurát.  
Összetevők:
Aqua (Water/Eau), Cera Alba (Beeswax/Cire D'Abeille), Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Petrolatum, Cetearyl Alcohol, VP/VA Copolymer, Propylene Glycol, Ozokerite, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum (Fragrance), Glycerin, Methylparaben, Aminomethyl Propanol, Propylparaben, Caramel, Limonene, Methylisothiazolinone, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Citral, Coumarin, Citronellol, Aminomethyl Propanol

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Hatás

Hatás Rögzítés

Haj típusa

Haj típusa Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 85 ml

Rögzítés szöge

Tartás Közepes fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Külső hatások ellen
Kód:  KSVL3133
Termékszám:  615908425819

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10