Oldal frissítése

Thomas Earnshaw ES-8048-02

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Thomas Earnshaw ES-8048-02

 

A világszerte ismert márka, a Thomas Earnshaw karórái leginkább eredeti és kifinomult formatervezésükkel fogják felkelteni az Ön érdeklődését. A nagy és jól látható római számokkal ellátott fő tárcsalapon 4 kisebb tárcsa helyezkedik el, amelyek mindegyike középről indul ki és metszi egymást. Közülük az első a hét napjait mutatja, a második az aktuális dátumot, a harmadik a 24 órás óraciklust, a negyedik pedig a másodperceket. 

Az egész ház rozsdamentes acélból készült, amely még rendszeres napi használat mellett is hosszú élettartamot biztosít. A mutatókat kiváló minőségű üveglap borítja. Az órát kiváló minőségű japán kvarcszerkezettel látták el. A csuklóra valódi bőrből készült szíjjal rögzíthető. Ezzel az órával a kézfején gond nélkül zuhanyozhat, vagy akár úszhat is. Fejesugráshoz, merüléshez (1  vagy több méterrel a víz felszíne alatt) ne viselje.

 

 

Paraméterek

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO6984
Termékszám:  4895118850748

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10