Oldal frissítése

THOMAS EARNSHAW ES-8011-07

Kiegészítők a termékhez

THOMAS EARNSHAW ES-8011-07

A világhírű THOMAS EARNSHAW rendkívül érdekes és fényűző Longcase gyűjteménye örömet okoz minden igényes embernek. Egy páratlan kialakítás, amely nyitott képet mutat a mechanizmusról, a vázszerkezetről és a kifinomult kronométerekről, a legkiválóbb órák minőségét pontosságával ötvözve. A nem hagyományos kialakítású és ellentétes kék részletekkel rendelkező fantáziadús órák nemcsak kiválóak, de egyedi ajándékot nyújtanak mindazoknak, akik pontosságra és minőségre vágynak. Ezekhez a tulajdonságokhoz a THOMAS EARNSHAW márka a közös nevező.

THOMAS EARNSHAW ES-8011-07 típusú férfi órák legfontosabb jellemzői

  • Luxus, friss design és kiváló minőségű kivitel
  • A THOMAS EARNSHAW ES-8011-07 megmutatja a lenyűgöző kronométereket a nyitott mechanizmussal
  • Az óra keményített ásványi üveggel büszkélkedhet
  • Megbízható automatikus mozgás
  • Az acél tokot krokodil mintával ellátott bőrpánt egészíti ki
  • 5 ATM vízállóság - lehetővé teszi a zuhanyzást

A precíziós minőség fantáziával fűszerezve

Így jellemezhetők a THOMAS EARNSHAW órák, amelyek mindig valami újdonsággal állnak elő. Mindazonáltal sohasem hagyta el elismert anyagminőségét és feldolgozását. A Longcase ES-8011-07 szintén nem kivétel ez alól. Szinte elpusztíthatatlan, ásványi edzett üvegfelület biztosítja a karcállóságot és a kopás teljes mértékét. A tok rozsdamentes acélból készült, aranyozott felületű, és a krokodil mintával ellátott, minőségi szíj valódi bőr. THOMAS EARNSHAW ES-8011-07 5 ATM vízállóságával a kézmosás sem lehet probléma, zuhanyzás közben sem okoz gondot. Az óra egy kiváló minőségű automatikát tud felmutatni, amely soha nem hagy ki.

 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Óramű

Szerkezet Automata

Szíj

Szíj anyaga Bőr

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO10407
Termékszám:  4895118856702

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20