Oldal frissítése

Thomas Earnshaw ES-8006-08

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Thomas Earnshaw ES-8006-08

A Thomas Earnshaw karóra márka elbűvöli klasszikus stílusával azon férfiakat, akik szeretik az eleganciát és a minőséget. Ez egy egyedülálló karóra, melyben egy külön ablak nyílik az óraműre, így beleláthat az óra szívébe. Az óramű kiváló mechanikájú, és automatikus felhúzó szerkezettel van ellátva.
Az óraház teljes mértékben rozsdamentes acélból készült, mely hosszú életet kölcsönöz az órának, akár rendszeres használat mellett is. Az óra számlapját kiváló minőségű, erős üveg védi. A bőrszíj kényelmes viselést, és minden helyzetben tökéletes illeszkedét biztosít. A karóra viselése közben nyugodtan lehet fürdeni, vagy akár úszni is, de nem ajánlatos vele 1 méternél mélyebbre merülni.

 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO8488
Termékszám:  ES-8006-08

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05