Oldal frissítése

Thomas Earnshaw ES-8006-01

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Thomas Earnshaw ES-8006-01

Ezen Thomas Earnshaw karóra a klasszikus stílusával bűvöli el a férfiak azon csoportját, amely különösen nagy hangsúlyt fektet az eleganciára és minőségre egyaránt. Az egyedülálló karóra átlátszó számlappal rendelkezik, amelynek köszönhetően annak viselője a működtető szerkezetbe is betekintést nyer. Az óra automatikus és egyaránt kézzel is felhúzható, kiváló minőségű mechanikus szerkezettel büszkélkedik.
A tok rozsdamentes nemesacélból készült, amely garancia a hosszú élettartamra akár gyakori használat mellett is. Az óramutatókat kiváló minőségű ásványi üveg fed. A kényelmes viseletet a karóra bőrből készült pántja biztosítja, és az ráadásul minden eseményhez remekül passzol. Az óra fürdés és úszás közben is viselhető, ugyanis a gyártó 5 ATM vízállóságot szavatol.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Számlap és kijelző

Kirakás Látható óramű

Szíj

Szíj színe Fekete
Szíj anyaga Bőr

Funkciók

Órafunkciók Kettős idő, Kronográf

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO8489
Termékszám:  4895118813071

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20