Oldal frissítése

THIERRY MUGLER Womanity EdP (80 ml)

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

THIERRY MUGLER Womanity EdP (80 ml)

Egy valóban lenyűgöző parfüm, amely elsősorban száraz bőrrel rendelkező hölgyeknek készült. Fiatalos illatokkal és a nőiesség tökéletes arányával. Fedezd fel benne az időtlenség élményét. Friss citrus illat, varázslatos virágos aromával fűszerezve és finom keleties tónusokkal vegyítve.
A feminin érzékiség változékony illatával. Eleinte egy édes gyümölcsös fügefátyolra emlékeztet, citrusfa tónusokkal, amelyek a parfüm szívét képezik. Nem mehetünk el szó nélkül azonban a tenger hullámainak elbűvölő részleteire, amit elsősorban a kaviár tónusa képvisel. Ezeket nem sokkal később a tejes fás árnyalatok kerítik hatalmukba és egészítik ki keleties részletekkel.
A parfüm felső részének megjelenése kifejezetten futurisztikus. A polírozott fém nem mindennapi stílusát ugyanis egy jellegzetes lánc egészíti ki, amely elválaszthatatlan az üveg tetejétől. Ezzel szemben a palack alsó része fényes rózsaszín, ami tisztaságot és ártatlanságot sugároz. Így a termék egyszerre idézi meg a gótikát és az időtlenség szellemét.
Egy parfüm, amelyet különleges nőknek terveztek. Fiatalos illatokkal és a nőiesség tökéletes arányával rendelkezik. Friss citrus árnyalatok, virágos aromával és finom keleties tónusokkal fűszerezve.
Fejillat: citrus, zöld árnyalatokkal
Bázis: Fügefa levelek, fás, orientális tónusok, bársonyos napfény
Szívillat: kaviár, friss gyümölcs - füge, víz jegyei

Méret:
80 ml

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Fás
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 80 ml
Kód:  KPFF131
Termékszám:  3439601000411

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10