Oldal frissítése

THIERRY MUGLER Angel EdT 50ml

4,5 2 értékelés
24 990 Ft

THIERRY MUGLER Angel EdT 50ml

Ha kedveled a kellemes női illatokat, akkor amit feltétlenül be kell szerezned, az a népszerű THIERRY MUGLER eau de toilette. A bájos THIERRY MUGLER női eau de toilette egész nap kellemes érzéssel tölt el. A virágos illat klasszikusnak számít az eau de toilette-ek között. Az illat minden romantikus lelkű ember szívét megnyitja, szerelmet, szenvedélyt és vágyat ébreszt bennük. Az édes, gyümölcsös illat különösen a napfényben tűnik ki. Válaszd bátran sportoláshoz vagy a munkahelyeden egyaránt. Vetkőzd le a gátlásaidat a megkapó THIERRY MUGLER eau de toilette-tel, amely az egyéniséget és a belső erőt hangsúlyozza.

Eau de Toilette THIERRY MUGLER Angel EdT 50ml ...

A népszerű THIERRY MUGLER Angel EdT 50ml főbb előnyei

  • A felkapott THIERRY MUGLER eau de Toilette zamatos női illatjegyeket egyesít
  • Tipikus illatfajtája a domináns virágos illatjegyek kombinációja
  • Az illatot csodásan kiegészíti a másodlagos, gyümölcsös illatjegyek kombinációja
  • Az eau de toilette fenséges harmóniáját további illatösszetevők adják, úgy mint a kellemes cédrus
  • Támaszod lesz a mindennapokban a népszerű THIERRY MUGLER eau de toilette illat, amelynek származási helye Franciaország
  • Térfogata 50 ml
  • Hagyd, hogy a magával ragadó illat kényeztessen Téged

A felkapott THIERRY MUGLER eau de toilette elragadó illattal büszkélkedhet

Kezdj egy új napot tiszta lappal a népszerű THIERRY MUGLER eau de toliette illatával. Az uralkodó virágos elsődleges illatfajta és az esszenciális gyümölcsös másodlagos illatfajta már az első pillanatban lenyűgöznek jól megválasztott kombinációjukkal. Miközben átadod magad a visszafogott illat ősi varázsának, olyan illatjegyek üde elegye, mint a zamatos cédrus, kalandvágyat ébreszt benned. Származási helye Franciaország. Az itt előállított THIERRY MUGLER eau de toilette helyreállítja az önbizalmat és energiát ad. Űrtartalma: 50 ml. Ezzel az eau de toilette-tel a hétköznapok során és ünnepi alkalmakkor is ragyogni fogsz. Elkísérhet Téged az első randira, egy baráti partira vagy egy üzleti megbeszélésre.

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Virágos
Illatösszetevők Cédrus
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml
Kód:  BRmisc3240
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3439600040920

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10