Oldal frissítése

THIERRY MUGLER Angel EdT 100 ml refill

Szuper ár
32 490 Ft

THIERRY MUGLER Angel EdT 100 ml refill

Ha rajongásig szereted a kellemes női illatokat, akkor a legjobb ajánlatunk Neked a népszerű THIERRY MUGLER eau de toilette. A bűbájos THIERRY MUGLER női eau de toilette a nap bármely szakában önbizalmat ad. A virágos jegyek elkísérnek Téged egy burjánzó virágokkal teli utazásra. A mámorító illatot minden romantikus lélek, valamint a virágos rétek és a természet szerelmesei fogják értékelni. Vetkőzd le a gátlásaidat a megkapó THIERRY MUGLER eau de toilette-tel, amellyel soha nem maradsz észrevétlen.

Eau de Toilette THIERRY MUGLER Angel EdT 100 ml refill ...

A minőségi THIERRY MUGLER Angel EdT 100 ml refill kiemelkedő tulajdonságai

  • A megnyerő THIERRY MUGLER eau de Toilette kellemes női illatjegyeket tartalmaz
  • Tipikus illatfajtája a domináns virágos illatjegyek kombinációja
  • Az eleganciát és a pompát egyesíti a népszerű THIERRY MUGLER eau de toilette illat, amelynek származási helye Franciaország
  • Térfogata: 100 ml
  • Ragadd meg a pillatatot ezzel a megkapó illattal

A méltán híres THIERRY MUGLER eau de toilette elragadó illattal büszkélkedhet

Fedezd fel mi rejlik a parfüm mögött a népszerű THIERRY MUGLER eau de toliette illatával. Az uralkodó virágos elsődleges illatfajta az egyszerű hétköznapokat is felejthetetlen élménnyé varázsolja. Származási helye Franciaország. Az itt készített THIERRY MUGLER eau de toilette erősíti az önbizalmad és túlmutat a jelenen. Az üveg térfogata 100 ml. Ezzel az eau de toilette-tel a hétköznapok során és ünnepi alkalmakkor is ragyogni fogsz. A társaság középpontja leszel akár egy munkaebéd, akár egy esti parti alkalmával.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPFA1220
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3439601204604

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20