Oldal frissítése

THIERRY MUGLER Alien Man EdT 50 ml

Szuper ár
13 190 Ft

THIERRY MUGLER Alien Man EdT 50 ml

Ha imádod a kellemes férfi illatokat, akkor a legjobb ajánlatunk Neked a népszerű THIERRY MUGLER eau de toilette. A vadító THIERRY MUGLER férfi eau de toilette egész nap kellemes érzéssel tölt el. A fás összetevők egyedülálló kombinációja erős, mégis finom illatot eredményez, amely minden érzékszervre hat. Alkalmazásával sikeresen kiemelheted az érett és merész személyiség-vonásokat. Számolj le a kötöttségekkel a megkapó THIERRY MUGLER eau de toilette-tel, amely a legvonzóbb formádat fejezi ki.

Eau de Toilette THIERRY MUGLER Alien Man EdT 50 ml ...

A minőségi THIERRY MUGLER Alien Man EdT 50 ml legfontosabb tulajdonságai

  • A felkapott THIERRY MUGLER eau de Toilette kellemes férfi illatjegyeket tartalmaz
  • Tipikus illatfajtája a domináns fás illatjegyek keveréke
  • A nap során végig élvezhető marad a népszerű THIERRY MUGLER eau de toilette illat, amelynek származási helye Franciaország
  • Űrtartalma 50 ml
  • Ezzel az illattal elragadó leszel bármilyen alkalomból

A felkapott THIERRY MUGLER eau de toilette különleges illattal büszkélkedhet

Burkolózz kellemes illatfelhőbe a népszerű THIERRY MUGLER eau de toliette illatával. Az uralkodó fás elsődleges illatfajta az egyszerű hétköznapokat is felejthetetlen élménnyé varázsolja. Származási helye Franciaország. Az itt készített THIERRY MUGLER eau de toilette érzéki és magával ragadó tónusaival hódít. Az üveg térfogata 50 ml. Ez az eau de toilette illat kiváló választás a hétköznapi rohanáshoz, illetve különleges alkalmakra egyaránt. Kápráztasd el vele a környezetedet egy munkaebéd alkalmával vagy egy esti partin.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Fás
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml
Kód:  KPFC3772
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3439600029741

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15