Oldal frissítése

TETESEPT tengeri fürdősó hát és a váll izmainak lazítására 900 g

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TETESEPT tengeri fürdősó hát és a váll izmainak lazítására 900 g

A Tetesept tengeri fürdősó a hát és a váll izmait ellazítja a 100%-ban természetes összetevőinket köszönhetően, amelyek relaxálnak, és kiemelkedően jó hatással bírnak a hát és váll illetve a nyak fáradt izmari. Izomlazító hatású. A fürdősó jótékony hatása és a melegítő fürdővíz együttes hatása segít a stresszoldásban. Tartósítószer és károsanyagmentes összetevők, az egészség érdekében! Kényeztesd tested egy fárasztó nap után ezzel a lazító, relaxáló fürdősóval!
Hatóanyagai:
Bath Salt tartalmaz tiszta tengeri só ásványi anyagoApproxan gazdag és természetes illóolajok gaulteria, boróka, koriander és gyömbér kivonatot, hogy gondoskodó, meleg fürdőt fejlesztik egyedülálló nyugtató hatással van a hát és a váll izmait.
Hatásai:
Egész testre kiterjedő ellazulás és relaxáció. Hatékonyan pihenteti és lazítja el fáradt izmainkat.
Alkalmazása:
Adjunk egy kupaknyi fürdősót a 36-38 °C-os fürdővizünkhöz, és élvezzük a relaxációt. Maximum 20 percig tartózkodjunk a vízben!
Összetevői:
Tengeri só, Juniperus communis gyümölcs olaj, Gaultheria procumens Leaf Oil, Cymbopogon winterianus gyógynövény, Zingiber officinalis gyökér por, Cymbopogon citratus levél olaj, Coriadndrum sativum mag olaj, Carthamus mag olaj, tokoferol, poliszorbát 20, Aqua, CI 16255, CI 42090 CI 75470, geraniol, Citronellol, limonén, linalool

 

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 900 g (0,9 kg)

Terméktípus

Terméktípus Fürdősó
Kód:  KSU017
Termékszám:  9005356015563

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15